IC KATALOG

Sistemul de calcul este o soluție și ordonare a pieselor de schimb de la compania Inter Cars! O soluție software unică, care vă va economisi timp în identificarea, căutarea și selectarea pieselor de schimb și va economisi bani pentru tine sau clienții dvs. - proprietarii de vehicule.

Acestea sunt interdependente și interconectate software-ul pe care cu selecție clară și rapidă din gama de piese de schimb disponibile imediat la Inter Cars necesare pentru repararea autovehiculului, inclusiv costul acesteia și posibilitățile de a comanda imediată.

IC_CALCULATOR folosind TecDoc bază de date realizează numere de OE selectate număr de piese pentru părți ale gamei de Inter Cars. Selecție și comandarea pieselor de schimb, astfel încât prin corelarea cu software-ul de calcul SilverDAT ® II și catalog electronic IC WebCat o chestiune de câteva minute, respectiv. clicuri. Uită de căutări lungi și complicate de piese de schimb, IC_CALCULATOR economisește timp.

Dacă sunteți interesat de IC_CALCULATOR descărca broșura sau nu ezitați să contactați oricare dintre filialele Inter Cars!

 

Login to IC_WEBKATALOG

INSTAL ICKATALOG ONLINE