Ambreiaj

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
ZF Sachs

ZF Sachs

SACHS - începe în 1894, când Ernest Sachs a depus prima cerere de brevet de invenție butuc de roată la bicicletă. SACHS oferă ambreiaje de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb.

EXEDY

EXEDY

EXEDY - fondat în 1950, este un producător global de ambreiaje, mufe și transmisii, în prezent au inceput să dezvolte ambreiaje de curse pentru producătorii de automobile. EXEDY - RACING CLUTCH stau ca prima echipare la auto-moto sport: NISSAN,HONDA,YAMAHA,FERRARI, Dakar Rally - camioane.

LUK

LUK

LUK - este un membru al Grupului Schaeffler. După mai mult de 45 de ani, numele LUK a fost practic sinonim cu inovația, orientarea spre client este de neegalat și cu o gamă superioară de produse pentru industria de automobile de calitate. Aceste proprietăți au făcut ca bradul Luk sa fie căutat de mai mulți producători de auto la nivel internaționali pentru industria de automobile.

VALEO

VALEO

VALEO - brand care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

AISIN

AISIN

AISIN GROUP - este o companie japoneza cunoscută la nivel international. Ofera o gamă largă de produse care acoperă aproape orice domeniu legat de automobile, inclusiv cutia de viteze, caroserie, frână și șasiu, motor și a produselor informative aferente.
Aisin deține cota de top la nivel mondial în transmisii automate.

AUTOFREN

AUTOFREN

AUTOFREN - este un producător spaniol în kituri de reparații pentru ambreiaj și frână.

NKK

NKK

NKK CLUTCH Co, Ltd. - cu sediul în Saitama, Japonia. Produce și distribuie piese auto, ambreiaje, scule și inclusiv mufe auto.

NEXUS

NEXUS

NEXUS CLUTCH - Sursa de kituri de asamblare și unități importate GM Daewoo, filiala GM din Coreea de Sud, care alimentează Chevrolet, Opel, Suzuki, și Daewoo vehicule de marcă pe piețele, inclusiv Statele Unite ale Americii, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Australia și Asia.