Articulații Axe și CV

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
LAUBER

LAUBER

LAUBER - începînd cu 1994 este unul dintre primele din Polonia și Europa Centrală în producția pieselor auto de schimb. Pornind de la alternatoare și demaroare extins a treptat portofoliu. Gama lor ofera mai mult de 3.000 de piese de schimb noi și recondiționate, demaroare, alternatoare, pompe, servodirecție, etriere de frână și alte componente atât pentru Europa, cât și pentru vehiculele japoneze.

NKN

NKN

NKN - este o companie japoneza, care și-a dezvoltat producția de piese auto, cum ar fi îmbinări și arbori cardanici.

GMB

GMB

GMB - companie japoneză fondată încă din anii 1943, gama lor de produse cuprinde următorele piese auto de schimb: articulații cardanice, pompe de apă, elemente de transmisie și rulmenți.

METELLI

METELLI

Metelli Group - cu o istorie de peste 50 de ani astăzi produc mai mult de 13.000 de piese de schimb distribuite în 90 de tări. Noi construim frâne și componente hidraulice, pompe de apă, transmisii și piese de motor, pentru care compania italiană este renumită pe piața internațională.

Pascal

Pascal

Pascal - produce următoarele piese de schimb: îmbinări articulații cardanice (exterior, interior) + catarame de manșetă, lubrifianți, manșete pentru vehicule asiatice și europene.

SPIDAN

SPIDAN

SPIDAN - a fost înfiintat în anul 1902, face parte din Grupul GKN și deține uzine de producșie și centre de distribuție în peste 40 de țări, în toata lumea.
GKN este un grup internațional care reunește câțiva producători europeni tradiționali de articulații homocinetice. Aceștia sunt Hardy Spicer (VB), Lobro (Germania), Glaenzer Spicer (Franta), BTB (Italia).
Concernul GKN livrează pentru aproape toți producătorii de automobile (cum ar fi: Audi, Ferrari, Jaguar, Lexus, Mercedes-Beny, Rolls-Royce), precum și pentru piața pieselor de schimb prin intermediul reprezentantei de vânzare GKN Automotive Service Division.
Sub marca "SPIDAN", GKN Automotive distribuie și vinde articulații homocinetice si planetare, la calitate OE și prețuri competitive, produsele lor variate acoperă toate tipurile de vehicule, de la cele electrice la cele sport, de lux, 4x4 și camioane.

4max

4max

4max - este brand-ul nostru privat care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.