Curele

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

ContiTech

ContiTech

ContiTech - diviziune a Continental AG fondat în 1871, specialist în tehnologia cauciucului și a maselor plastice ca o divizie autonomă Continental SpA cu sediul la Hanovra, Germania și este înconjurat de opt sectoare specializate de afaceri operative. Cu produse și sisteme high-tech este un partener la nivel mondial de dezvoltare și furnizor pentru industria de automobile și diverse alte industrii. Cu punct de distribuție a filialelor cu investiții străine este teșit în mai mult de 140 de țări în lume.

DAYCO

DAYCO

Dayco - începănd cu anul 1905, este un lider mondial în proiectarea și producția pieselor auto în sistemul de distribuție cu sortimente complete de curele pentru aftermarket pentru toate tipurile de maşini - de la autoturisme până la camioane. Timp de mai bine de un secol, Dayco a făcut faţă provocărilor, devenind tot mai puternică şi mai inteligentă după fiecare încercare.

Mitsuboshi

Mitsuboshi

Mitsuboshi - este un producător japonez fondat în anul 1919, în industria auto se concentrează pe dezvoltarea și producția curelelor de distribuție.

GATES

GATES

GATES - cu o istorie de peste 100 de ani, incepind cu 1911, fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali în piața pieselor de schimb auto, Gates oferă o linie completă de înaltă calitate OE și produse de piață pieselor de schimb.