Demaroare și alternatoare

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
FAE

FAE

FAE - Datorită calității cu o gamă largă de produse este un lider pe piața pieselor de schimb electrice pentru autovehicule. Acesta oferă mai mult de 3000 de produse: senzori, comutatoare, senzori de temperatură și de presiune, senzori de oxigen, solenoizi, cabluri de aprindere și termostate.

VALEO

VALEO

VALEO - brand care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, printr-un proces de inovare constant, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

LAUBER

LAUBER

LAUBER - începînd cu 1994 este unul dintre primele din Polonia și Europa Centrală în producția pieselor auto de schimb. Pornind de la alternatoare și demaroare extins a treptat portofoliu. Gama lor ofera mai mult de 3.000 de piese de schimb noi și recondiționate, demaroare, alternatoare, pompe, servodirecție, etriere de frână și alte componente atât pentru Europa, cât și pentru vehiculele japoneze.

Lucas

Lucas

Lucas - înființat în 1872, de către Joseph Lucas, Birmingham, și astăzi consistența și durabilitatea produselor i-a facut unul dintre brandurile cele mai de succes din istorie. Între timp Lucas acum are o gamă de piață pentru baterii, becuri, motoare, și oglinzi, demaroare, alternatoare & AC Compresoare, Aparatura de comutare, ferestre Regulatori, ștergătoarelor Lamelele și avertizare & Siguranță și altele.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

YEC IGNITION PART

YEC IGNITION PART

YEC - furnizează bobinele cu aprindere directă, care sunt utilizate într-un număr mare la motoarele de azi, piese de reparații YEC se găsesc în întreaga lume, cu fiecare parte stringent proiectat, fabricat și controlat în Japonia.

ERA

ERA

ERA - fondat în Moncalieri, în apropiere de Torino, în 1983, cu distribuția de produse originale de Sipea (comutatoare, relee, de blocare a volanului, etc.) și Efel (demaroare și alternatoare grele), în Italia și în străinătate. Într-adevăr, vocația noastră a fost întotdeauna să fie specialiști în sectorul ELECTRIC, legat de lumea auto și a vehiculelor industriale, oferind produse de inalta calitate.

EPS

EPS

Facet EPS - fondat în 1946, fabrică piese de schimb auto începînd de la senzori, termostate, componente de aprindere, switch-uri, cu o gamă de produse fac ca EPS una dintre cele mai complete game de pe piață, cu o acoperire deosebit de ridicată al brandurilor coreene europene, japoneze și altele.

SENTECH

SENTECH

SENTECH TUNING - pentru cablurile de aprindere, cu o calitate excelentă pentru cei care apreciază calitățile estetice ale compartimentului motorului. Diametrul exterior de 7 mm, permite instalarea în toate mânerele standard. Cablurile de înaltă calitate asigură atenuarea interferențelor electromagnetice.
Fire SENTECH serie Tuning și Racing sunt recomandate în special pentru mașinile sport și a motoarelor cu o putere mai mare, vehicule off-road (rezistență mare la impact și rezistență la umezeală) și mașinile alimentate cu GPL (îmbunătățirea netezimea motorului și creșterea puterii).