Evacuare

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Eberspächer

Eberspächer

Eberspächer - folosește tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea sistemelor de evacuare și reducerea eficientă a zgomotului și a emisiilor, ținând cont de limitele internaționale în ce mai mare strictețe. În strânsă colaborare cu producătorii auto care își propune sisteme complete, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

BOSAL

BOSAL

BOSAL - este un furnizor global important de sisteme de evacuare complete pentru piața auto.

ASMET

ASMET

Asmet - este o companie modernă și dinamică în curs de dezvoltare inființată în anul 1989. Programul de producție cuprinde mai mult de 1000 de produse de bază și este în continuare creștere la adăugarea de produse suplimentare. Produsele sunt exportate în mai multe țări europene, printre altele în Germania, Anglia, Danemarca și de Est Europa.

4max

4max

4MAX - este un brand exclusivist, care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.

JMJ

JMJ

JMJ - fondat în 1994 Polonia, specializată în producerea sistemelor de evacuare (convertoare catalitice) cu o capacitate mare de producție colaboreză cu firme de renume, cum ar fi: CORNING, NGK, Johnson Matthey, Fluka, Sigma-AIdrich, Supelco și altele.

WALKER

WALKER

WALKER - fondat 1908, Pe măsură ce automobilul a evoluat, necesitățile industriei sau schimbat. Motoarele au devenit mai rafinate și standardele au crescut cît și eforturile Walker în industria de evacuare care a inclus prima toba de eșapament din oțel inoxidabil.