Filtre

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
MANN-FILTER

MANN-FILTER

MANN-FILTER - brand al grupului MANN+HUMMEL gama completă de produse a filtrelor inovatoare de aer, ulei, combustibil și cabină, oferind o gamă completă de filtre pentru toate tipurile de motoare de curent și mașini - inclusiv un program de serviciu impresionant.

FILTRON

FILTRON

FILTRON a fost înființat în 1982, s-a specializat în producția de filtre de înaltă calitate pentru automobile, mașini și unități cu motor, mașini grele și echipamente specializate. Grație dezvoltării dinamice, astăzi sunt o companie cu operatiuni la nivel mondial - La data de 04 mai 2016 WIX-FILTRON, oficial face parte din Mann+Hummel Group,care ca rezultat este în prezent una dintre cele mai mari companii din lume specializata în tehnologia de filtrare.
Mai mult de jumătate din produsele FILTRON sunt exportate și anume în Germania, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Norvegia, Suedia, Finlanda, Elveția, Rusia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Ucraina și Ungaria, precum și în America și Africa.
Investiții constante în procesele automatizate de producție, noi soluții tehnologice, linii de producție moderne și eficiente și căutarea continuă a unor metode de lucru îmbunătățite asigură calitatea produsului FILTRON.

KNECHT

KNECHT

Knecht Filter - Brandul Knecht face parte din familia de brand MAHLE de zeci de ani. Specialistul de filtrare cu valori de brand puternic și angajament pentru toți clienții din toată Europa.

SOFIMA

SOFIMA

SOFIMA FILTER a fost inființat în 1981, orașul Mantua, Italia, anul , în interiorul UFI FILTERS spa Group ca marca de produse de filtrare destinate pieței pieselor de schimb pentru automobile, camioane, motociclete și vehicule industriale.
Astăzi SOFIMA FILTERS este prezent în cele mai importante lanțuri de distribuitor independent în mai mult de 70 de țări din întreaga lume.

UNION JAPAN

UNION JAPAN

UNION JAPAN - Produsele lor acoperă diferite tipuri de filtre, cum ar fi uleiul, combustibil și aer, în special, pentru vehiculele Japonia.

PURFLUX

PURFLUX

Purflux - este unul dintre cei mai importanți producatori și furnizori cu toate tipurile de filtre, făcînd parte din Sogefi Group liderul global de piese originale pentru industria de automobile, cu o experienta de peste 30 de ani. Sogefi proiectează, dezvoltă și produce sisteme de filtrare și componente de suspensie flexibile, precum și a sistemelor de răcire al aerului la motoare.

MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor cu o gamă foarte largă, printr-un proces de inovare constantă, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală de know-how în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

Herth+Buss JAKOPARTS

Herth+Buss JAKOPARTS

HERTH+BUSS JAKOPARTS - fondat în 1925, evoluțiile din sectorul automobilelor erau încă în fază incipientă și Herth + Buss a fost o companie mică axată în principal pe furnizarea de piese și inele de alunecare izolatoare pentru sistemele de aprindere.
Piese de schimb relevante sunt incluse în cele două game de Elparts si Jakoparts sub marca Herth + Buss. Ca un specialist pentru echipamente electrice și filtre pentru vehicule, Elparts oferă o gamă largă de autoturisme și vehicule comerciale, cu peste 7.700 de piese speciale electrice.

JC PREMIUM

JC PREMIUM

JC PREMIUM - ne oferă o gamă largă de filtre de combustibil, ulei, aer, cabină disponibil pentru orice tip de autoturism.

DENSO

DENSO

DENSO - fondat în 1949,Japonia, în prezent furnizează o gamă de produse la calitate OE, în continuă dezvoltare, către distribuitori, service-uri auto şi magazine de piese auto.

K&N

K&N

K & N - fondată 1969, este companie inovatoare de tehnologie majore care produce filtre de aer pentru automobile și motociclete din bumbac pentru utilizare multiplă. Mai târziu a devenit o companie care operează la nivel mondial, cu birouri în SUA, Marea Britanie și Olanda. Astăzi este un producător major de filtre de aer de performanță, ca distribuitor oferă mai mult de 3.500 de articole, inclusiv o serie vastă de filtre de ulei de înaltă calitate.

MICRO

MICRO

NIPPON MICRO FILTER - brand japonez specializat în producția filtrelor auto, piese și accesorii pentru vehicule pe piața OEM.