Frâne

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
ATE

ATE

ATE - fondat de catre Alfred Teves 1906 Germania, specializat în sisteme de frânare și piese hidraulice de înaltă calitate sau post-echipare pentru o mai mare securitate a automobililului. Produsele lor sunt lideri ca piata OE, precum și piața pieselor de schimb.

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover.
În anul 2014, firma a fost preluată de producătorul german de componente auto ZF Friedrichshafen.

Brembo

Brembo

Brembo - producător Italian fondat în anul 1960, pe parcursul acestui secol, prin inovație tehnologică și cercetare continuă în materiale și procese de fabricație, Brembo a devenit una dintre cele mai prestigioase branduri în sistemul de frânare din lume.
Portofoliul său de clienți include mărci de automobile de prestigiu, cum ar fi: Aston Martin, Audi, Bentley, Bugatti, Daimler, Ferrari, General Motors, Lamborghini si Porsche.

Textar

Textar

TEXTAR - fondat în 1913, este cel mai important furnizor de sisteme de frânare pentru pasageri și vehicule comerciale,plăcuţele de frână fiind universul de la Textar, marcă grupului TMD Friction este recunoscută pe plan mondial, pentru calitate, siguranţă optimă şi confort de frânare la cel mai înalt grad.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket oferă produse și servicii. Acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate și de o calitate excelentă. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb si accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, piața mondială cunoscută ca un producător și distribuitor de piese de schimb pentru pasageri și vehicule comerciale.

Delphi

Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) - este o companie de înaltă tehnologie, care integrează soluții mai sigure, mai ecologice și mai strînse pentru sectoarele de automobile și de transport. Cu sediul în Gillingham, U.K., Delphi opereaza centre tehnice, site-uri de producție și servicii de asistență pentru clienți în 46 de țări

ABE (Automotive Brake Engineering)

ABE (Automotive Brake Engineering)

Abe (Automotive Engineering Brake) - include o gamă largă de piese de schimb pentru sisteme de frânare auto. Producția se bazează pe produse de calitate OE și, prin urmare, să îndeplinească toate standardele mărcilor premium.

Ferodo

Ferodo

Ferodo - membru grupului Federal Mogul, fondată în 1897, unde își dă start primelor produse de frînare. Produsele lor aparțin uneia dintre cele mai avansate sisteme de frânare, ele sunt utilizate de către producătorii de vehicule de top din lume și sunt, de asemenea, utilizate în motorsport.therefore îndeplinesc toate standardele mărcilor premium.
Brand-ul a excelat timp de peste 100 de ani în inovație tehnică de conducere.

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

Fomar ROULUNDS SA este un producător de frunte din materiale de fricțiune în sistemul de frănare din Europa. Produce plăcuțe de frână și garnituri de frână.
În 2012, concernul MAT Holdings Inc., cu sediul în SUA, a preluat marca Fomar de fricțiune și au fuzionat cu un potentat auto scandinav ROULUNDS de franare. În prezent este un jucător important pe piața automobilelor, cifra de afaceri anuală este de aproximativ un miliard de $, aceasta are peste 13.000 de persoane, iar suprafața fabricilor sale de producție și depozite, depășește 210.000 m2

KASHIYAMA

KASHIYAMA

Kashiyama - fondată în 1946, este o companie japoneză producătoare de sisteme de frânare.

AUTOFREN

AUTOFREN

AUTOFREN - este un producător spaniol în kituri de reparații pentru ambreiaj și frână.

Lpr

Lpr

LPR - a fost inființată în anul 1952, este un producător de frunte italian în componente de frână. În prezent, opereaza la nivel global, cu unități de producție în două țări, precum și instalațiile de depozitare din 6 țări. Produsele sunt vândute în mai mult de 76 de țări, ceea ce demonstrează puterea sa ca un brand global.

Adriauto

Adriauto

ADRIAUTO - produce cabluri flexibile de frână pentru autoturisme și vehicule industriale pentru mai mult de 25 de ani. O vastă experiență în domeniu, expertiza si profesionalismul, calitatea excelentă a produselor noastre și de flexibilitate a serviciilor pentru a oferi clienților cu suport complet. Va oferim: cablu acceleratie, frână de mîna, ambreiaj, vitezometru și altele asemenea.

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK BRAKE

OJD QUICK FRANA - producător subcontractant danez în sisteme de frânare, mai mult este specializată în piața pieselor de schimb. La moment are cea mai largă gamă în sistemul de frînare, componente și accesorii. Un adevărat specialist în domeniu