Fulii

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Ruville

Ruville

RUVILLE - membru a Grupului Schaeffler, este mereu în contact cu producătorii de automobile din întreaga lume, timp de 90 de ani, RUVILLE a urmărit această aspirație, stabilirea reputației sale ca specialist de renume și lider în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial pentru piese motor, suspensie, transmisie.

INA

INA

INA - membru Grupului Schaeffler se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de rulmenți și fulii, precum și componente pentru industria de automobile pentru motoare, transmisii și unități de antrenare.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale pentru piața pieselor de schimb din lume

SKF Group

SKF Group

SKF Group - înca din anul 1907 este principalul furnizor global de produse, soluții și servicii în rulare rulmenți, mecatronică și sisteme de lubrifiere. Puterea fundamentală este abilitatea de a dezvolta în mod continuu noi tehnologii - apoi le folosesc pentru a crea produse care oferă avantaje competitive pentru clienți.

GMB

GMB

GMB - companie japoneză fondată încă din anii 1943, gama lor de produse cuprinde următorele piese auto de schimb: articulații cardanice, pompe de apă, elemente de transmisie și rulmenți.

SNR

SNR

SNR - este un producător important în lumea automobilelor. Majoritatea vehiculelor din Europa de astăzi sunt echipate cu tehnologie NTN-SNR. În gama lor găsim noi roți de transmisie, rulmenti, curele, distribuția completă și altele.