Gabarite

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă

NGK

Keď príde na zapaľovacie sviečky NGK je svetovým lídrom. Vyrába zapaľovacie sviečky prakticky pre všetky typy automobilových, motocyklových a lodných motorov.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

Iskra Avtoelektrika

Iskra Avtoelektrika

Iskra AVTOELEKTRIKA - este un producător mondial de demaratoare, generatoare, acționări electrice, sisteme mecatronice și componente pentru industria de automobile și altele. Aceasta dezvoltă, produce și comercializează produse pe baza propriilor sale rețele de producție și de distribuție.

DENSO

DENSO

DENSO - fondat în 1949,Japonia, în prezent furnizează o gamă de produse la calitate OE, în continuă dezvoltare, către distribuitori, service-uri auto şi magazine de piese auto. Produsele reprezentînd multe dintre inovaţiile Denso la nivel mondial, ca urmare a zecilor de ani de eforturi în domeniul cercetării şi dezvoltării

BERU

BERU

BERU - este un brand premium a grupului Federal-Mogul, în piața pieselor de schimb la nivel mondial. Astăzi, ea oferă piese de calitate pentru producătorii de automobile cît și piața pieselor de schimb.