Garnituri motor / piese motor

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto cît și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

GLYCO

GLYCO

Glyco® - brand a grupului Federal-Mogul este foarte respectat în întreaga lume, aducând o gamă de neegalat de rulmenți și a materialelor pentru motoare. În fiecare an produsele GLYCO sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule.

CORTECO

CORTECO

CORTECO - este unul dintre cei mai importanți furnizori, implicați în distribuția de piese originale și piese de schimb de înaltă calitate pentru pasageri și vehicule utilitare, cu o gamă de mai mult de 18.000 de produse.

PIERBURG

PIERBURG

PIERBURG - fondat în 1909, în prezent Pierburg Group reprezintă produsele care îndeplinesc cele mai înalte cerințe prin aplicarea materialelor elaborate în mod individual și a proceselor de fabricație inovatoare, ceea ce a cucerit piața producătorilor auto să aplice predusele PIERBURG la prima echipare.

ELRING

ELRING

Elring - fondat în 1879, furnizorului ideal pentru reparații profesionale ale motorului Elring poate oferi o gamă completă de seturi de garnituri, garnituri, piese de servicii și compuși de etanșare, pentru a se potrivi toate cerințele pieței.

GOETZE

GOETZE

Goetze® Mechanical Face Seals - brand al grupului Federal-Mogul cu o istorie de peste 60 de ani de fabricare în etanșări, unde au fost folosite pentru o gamă extinsă de aplicații. În toate cazurile, seturile de etanșare Goetze s-au efectuat în condiții bine remarcabil de funcționare zilnică.

KS Motor Servis

KS Motor Servis

KS Motor Servis - membru al Pierburg Group, cu produsele ce îndeplinesc cele mai înalte cerințe prin aplicarea materialelor elaborate în mod individual și a proceselor de fabricație inovatoare, ceea ce a cucerit piața producătorilor auto să aplice predusele PIERBURG la prima echipare.

FRECCIA

FRECCIA

FRECCIA – fondat în 1923, brand italian specializat pe producția ce ține de sistemul de sincronizare supapa de admisie / evacuare, ghidaje cu supape, ridicătoare hidraulice, reglare șaibe, obiectivul său principal fiind comercializarea supapelor de motor. Astăzi capacitatea de producție curentă este 3000000 buc pe an.

SIEMENS VDO

SIEMENS VDO

Siemens VDO - ofera piese de schimb, care acordă o înaltă calitate și ușor de instalat, bazat pe mulți ani de experiență ca un furnizor de cei mai importanti producători de automobile. Gama Siemens VDO cuprinde pompe de injeție, controlere de rulare, senzori, pompe, valve, senzor de oxigen ți altele.

M.E.A.T. & DORI.A

M.E.A.T. & DORI.A

M.E.A.T. DORI.A - fondat în 1945, brăndul italian s-a dezvoltat în două direcții: carburatoare, injecție de combustibil și filtrare. Cu mulți ani de experiență poate oferi mai mult de 6.000 de articole.

MAHLE

MAHLE

MAHLE Group - fiind unul dintre cei mai mari 20 de furnizori din lume și un partener de dezvoltare pentru industria auto, MAHLE oferă soluții de mobilitate inovatoare, care stau în aer curat, eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce.
Grupul sprijină producătorii cât mai devreme în dezvoltarea de noi generații de vehicule, să nu mai vorbim de îmbunătățirea continuă a aplicațiilor de producție de serie. Dovada conducerii noastre tehnologice este nu în ultimul rând să fie văzut în succesele noastre în sporturile cu motor, fie că este vorba în Formula 1 sau în Le Mans. Mai mult decât atât, produsele noastre inovatoare sunt utilizate în aplicații staționare, mașini mobile, precum și în aplicații de cale ferată, marine, și aerospațială. Și, desigur, noi de aprovizionare, de asemenea, ateliere de lucru și ateliere de reparații de motoare cu produse MAHLE în calitate de echipamente originale.