Lichide

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
CARTECHNIC

CARTECHNIC

CARTECHNIC - brandul fondat încă de la mijlocul anilor '90 de pe piață. Oferind clientului într-o alternativă la prețuri accesibile de calitate comparabilă cu brandurile existente următoarele produse de întreținere și service pentru motor, transmisie, sisteme hidraulice și uleiuri de aer condiționat, lămpi auto, produse de îngrijire auto, stergatoarele, baterii starter, vopsele și multe altele.

HEPU

HEPU

HEPU® - cu o istorie de peste 40 de ani, este cunoscut ca un producător de pompe de apă de înaltă calitate pentru autovehicule, care îndeplinesc și cerințele pentru echipamente originale. Fapt ce o demonstrează cooperarea lor cu producătorii recunoscuți de autovehicole în lumea întreagă.

CRC Industries Europe

CRC Industries Europe

CRC Industries - este lider mondial în producția de produse chimice speciale pentru profesioniști de întreținere și reparații și do-it-meșterit, care deservesc piețele auto camioane, grele, marine, electrice, industriale, hardware și de aviație. Astăzi, produsele companiei sunt vândute în întreaga Statele Unite, Europa, America de Sud și Pacific Rim. CRC operează 12 instalații care produc mai mult de 70 de milioane de cutii de produse cu aerosoli în fiecare an.

Comma

Comma

Comma Oil & Chemicals Ltd - este o companie axată pe deservirea clienţilor săi din piaţa auto globală. Suntem un producător şi furnizor de talie mondială, de lubrifianţi auto şi substanţe chimice pentru autoturisme şi vehicule comerciale.

4MAX

4MAX

4MAX - este un brand exclusivist, care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.