Piese sistem de direcție și suspensie

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover.
În anul 2014, firma a fost preluată de producătorul german de componente auto ZF Friedrichshafen.

Moog

Moog

Moog® face parte din grupul Federal-Mogul - este brand-ul preferat de piese de șasiu sunt înlocuite tehnici profesionale.Produsele MOOG sunt componente vitale de siguranță - și sunt fabricate folosind numai materiale superioare și formulări de metal pentru a asigura cele mai înalte piese de calitate.

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER - face parte din grupul german ZF se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de piese de direcție și a componentelor de frână. La nivel mondial, producătorii de aproximativ 50 de mărci de vehicule folosesc sistemele de direcție și componente de șasiu de la ZF, deoarece, în plus față de nivelul ridicat de calitate și durată lungă de viață, produsele oferă, de asemenea, cantitatea maximă de confort în timpul călătoriei și dinamism.

Delphi

Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) - este o companie de înaltă tehnologie, care integrează soluții mai sigure, mai ecologice și mai strînse pentru sectoarele de automobile și de transport. Cu sediul în Gillingham, U.K., Delphi opereaza centre tehnice, site-uri de producție și servicii de asistență pentru clienți în 46 de țări.

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE

FORTUNE LINE - este un brand exclusivist, care oferă următorele produse din o parte a sistemului de suspensie, articulațiilor, vergelele, brate, stabilizatori și altele. În principal, pentru vehiculele europene și pentru Škoda.

YAMATO

YAMATO

Yamato - include mai mult de 2.000 de piese din oțel și cauciuc de înaltă calitate pentru automobile japoneze și coreene. Produsele sunt create pe baza de ani de experiență și expertiză în scopul de a acoperi cererea tot mai mare de continuă schimbare pe piața auto. Principalele criterii ale acestui brand de produse exclusive sunt, în principal de securitate și fiabilitate.

SASIC

SASIC

SASIC - este un producător de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale din 1927, acesta este un lider european în părțile metalice sau din cauciuc automobile franceze.

HANS PRIES

HANS PRIES

HANS PRIES - producător german de piese de schimb de calitate pentru Grupul VW, marca Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia.

555

555

555 - este o companie japoneză de gestionare a pieselor de calitate,fondată în 1960, industria Sankei sa concentrat pe fabricarea în piața pieselor de schimb de calitate, piese auto (de direcție și a pieselor de suspensie), continuă sa fie recunoscută de către clienții din Japonia, cât și în străinătate

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - fondat în 1944 Germania,Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG. compania s-a concentrat tot mai mult pe piața pieselor de schimb auto și a servit cu o gamă diversă de piese de uzură tehnice adecvate pentru autoturisme și vehicule industriale.
Bilstein este prezent în peste 69 de țări cu propriile sale filiale sau prin intermediul partenerilor locali selectați. Și pentru că fiecare secundă contează, mai mult de 100 de milioane de piese sunt gata pentru a fi livrate în toată Germania sau în întreaga lume.

OCAP

OCAP

OCAP - producator italian de piese auto, este un furnizor bine-cunoscut pentru sistemul de direcție, sisteme de suspensie,dezvoltării de o logistică integrată asigură o acoperire pe scară largă în mai multe de 130 țări în care Grupul OCAP cooperează