Pompe apă

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Thermotec

Thermotec

Thermotec - cuprinde o gamă completă de piese de schimb de răcire și de condiționare a aerului pentru autoturisme, camionete și camioane, cuprinzănd: instalatii de răcire, radiatoare, încălzire, de răcire cu aer comprimat, pompe de apă, ventilatoare, palete și ambreiaj ventilator, rezervor de expansiune cît și capacul radiatorului, piese de aer condiționat.

SKF Group

SKF Group

SKF Group - înca din anul 1907 este principalul furnizor global de pompe de răcire, soluții și servicii în rulare rulmenți, mecatronică și altele. Puterea fundamentală este abilitatea de a dezvolta în mod continuu noi tehnologii - apoi le folosesc pentru a crea produse care oferă avantaje competitive pentru clienți.

HEPU

HEPU

HEPU® - cu o istorie de peste 40 de ani, este cunoscut ca un producător de pompe de apă de înaltă calitate pentru autovehicule, care îndeplinesc și cerințele pentru echipamente originale. Fapt ce o demonstrează cooperarea lor cu producătorii recunoscuți de autovehicole în lumea întreagă.

VERNET

VERNET

Vernet - producător francez cu o istorie de ani , este un furnizor de pompe de apă, termostate, întrerupătoare, comutatoare, senzori lambda și altele, fapt ce i-au făcut recunoscuți ca oricînd în lumea întreagă.

GMB

GMB

GMB - companie japoneză fondată încă din anii 1943, gama lor de produse cuprinde următorele piese auto de schimb: articulații cardanice, pompe de apă, elemente de transmisie și rulmenți.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, Printr-un proces de inovare constantă, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală de know-how în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

Ruville

Ruville

RUVILLE - membru a Grupului Schaeffler, este mereu în contact cu producătorii de automobile din întreaga lume, timp de 90 de ani, RUVILLE a urmărit această aspirație, stabilirea reputației sale ca specialist de renume și lider în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial.

AISIN

AISIN

Aisin Seiki - a fost înființată în 1965 cu fuziunea a două companii de piese auto, Aichi Kogyo și Shinkawa Kogyo. De atunci, s-a dezvoltat întreprinderea într-o rețea de subsidiare și filiale pentru a oferi tehnologii avansate în mod eficient pentru industria auto. Grupul Aisin oferă o gamă largă de produse AFTERMARKET cît și OE care acoperă aproape orice domeniu legat de automobile, inclusiv cutia de viteze, caroserie, frână și șasiu, motor și alte produse.