Sistem de răcire și climatizare

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Thermotec

Thermotec

Thermotec - cuprinde o gamă completă de piese de schimb de răcire și de condiționare a aerului pentru autoturisme, camionete și camioane, cuprinzănd: instalatii de răcire, radiatoare, încălzire, de răcire cu aer comprimat, pompe de apă, ventilatoare, palete și ambreiaj ventilator, rezervor de expansiune cît și capacul radiatorului, piese de aer condiționat.

VALEO

VALEO

VALEO - brand francez care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

Nissens

Nissens

Nissens - fondată în 1921, este specializată în fabricarea și furnizarea radiatoarelor și condensatoarelor pentru piața pieselor de schimb auto, gama cuprinzînd mai multe modele. Furnizarea de piese OE pentru PSA, SAAB, Fiat, Mazda, VW, Toyota, Honda, Scania, Lamborghini si Aston Martin.

NRF

NRF

NRF - este unul dintre liderii de piață în ceea ce privește proiectarea, producția și distribuția de piese de schimb în sistemele de încălzire, răcire și aer condiționat pentru autoturisme și camioane ușoare. NRF este de peste 88 de ani furnizor European de patrimoniu OE și deservește piața industrială și piața auto de producție din Europa și India. NRF deține o poziție de lider pe piața aftermarket din Europa, cu o gamă completă de produse de răcire a motorului și de aer condiționat.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, Printr-un proces de inovare constantă, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

Behr Hella Service

Behr Hella Service

Behr-Hella ca membru al celui mai mare grup comercial si de productie din lume,
ofera solutia completa pentru racirea motoarelor autoturismelor. Garantie pentru produsele lor este numele de marca HELLA, expert în managementul termic pentru autoturisme și camioane, cu mai mult de 6.000 de produse de calitate, în mai mult de 20 de grupuri care oferă o acoperire de piata competitivă!

TEAMEC

TEAMEC

TEAMEC - fondat în 1985 ,ce se ocupă de remanufacturarea compresoarelor de răcire și pompelor Common Rail. Acesta oferă toate tipurile de compresoare de aer condiționat pentru autoturisme, autoutilitare, camioane și autobuze. Regenerarea se efectuează în conformitate cu standardele și sunt utilizate numai componente de cea mai de calitate.

DENSO

DENSO

DENSO - fondat în 1949,Japonia, în prezent furnizează o gamă de produse la calitate OE, în continuă dezvoltare, către distribuitori, service-uri auto şi magazine de piese auto. Produsele reprezentînd multe dintre inovaţiile Denso la nivel mondial, ca urmare a zecilor de ani de eforturi în domeniul cercetării şi dezvoltării

VEMO

VEMO

VIEROL AG - fondată în anul 1977, în timp compania Oldenburg a crescut în mod constant și sa impus ca un furnizor de automobile internațional pe piață. VEMO - sub acest brand sunt furnizate produse de înaltă calitate, sigiliul de calitate confirmă faptul că aceste piese de automobile fabricate în Germania, îndeplineasc aceleași standarde de calitate ca echipamentul original.

Airstal

Airstal

AIRSTAL - zona principală de acțiune al acestui brand exclusiv este remanufacturare și vânzările compresor de aer condiționat de automobile. Remanufacturarea are loc în conformitate cu cele mai înalte standarde și folosind mașinile cele mai moderne. Teste de performanță și sigilii asupra echipamentelor și Thermolab Global Inficon.

Wahler

Wahler

Wahler - aparține grupului BorgWarner, cu o gamă care oferă - termostate, supape, țevi, furtunuri, cît și altele. Produsele au un impact direct asupra performanței motorului și durata de viață, ceea ce asigură o înaltă calitate a acestora, în orice moment în diferite stadii de producție.