Ambreiaje

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
ZF SACHS

ZF SACHS

SACHS - începe în 1894, de către Ernest Sachs. SACHS oferă ambreiaje de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb pentru autoturisme cît ți pentru vehiculele comerciale.

VALEO

VALEO

VALEO - brand care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

LUK

LUK

LUK - este un membru al Grupului Schaeffler. După mai mult de 45 de ani, numele LUK a fost practic sinonim cu inovația, orientarea spre client este de neegalat și cu o gamă superioară de produse pentru industria de automobile de calitate. Aceste proprietăți au făcut ca brandul Luk sa fie căutat de mai mulți producători de auto la nivel internaționali pentru industria de automobile.

NEXUS

NEXUS

NEXUS CLUTCH - Sursa de kituri de asamblare și unități importate GM Daewoo, filiala GM din Coreea de Sud, care alimentează Chevrolet, Opel, Suzuki, și Daewoo vehicule de marcă pe piețele, inclusiv Statele Unite ale Americii, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Australia și Asia.

KONGSBERG AUTOMOTIVE

KONGSBERG AUTOMOTIVE

Kongsberg Automotive - își are originea în Kongsberg Våpenfabrikk, o companie de apărare și armament, care a început să producă frâne și pentru Volvo în arbori cardanici la sfârșitul anilor 1950. De atunci Kongsberg Automotive a dezvoltat dintr-un furnizor scandinav de piese auto pentru autoturisme, vehicole comerciale, și industriale într-un lider mondial sau una dintre cele mai competitive industrii și complexe din lume.

FTE

FTE

Automotive Group - este o companie situată în toate continentele importante și unul dintre cei mai importanți furnizori-OE pentru autoturisme și vehicule utilitare din întreaga lume. Pentru fiecare vehicul, sistemul de ambreiaj sau frână perfectă - proiectate în mod individual, în parteneriat cu cele mai importante centre de cercetare și dezvoltare ale lumii automobilelor.

KNORR-BREMSE

KNORR-BREMSE

Knorr-Bremse GmbH - fondată în 1905 la Berlin de Georg Knorr, între timp ți-a dezvoltat două departamente - vehicule feroviare Sisteme și sisteme de vehicule comerciale - pe de o parte iar a-doua - companiilor regionale a grupului pe de altă parte.
Structura operatiunilor Grupului se bazeaza pe regiunile Europa / Africa / Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud si Asia / Australia.
Această structură organizațională este proiectată pentru a oferi clienților cele două divizii standardizate și platforme tehnice dovedite la nivel global, în același timp ținând seama de cerințele pieței și ale clienților locali.

WABCO

WABCO

WABCO - este un furnizor global de tehnologii și servicii care îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor comerciale. Fondat de aproape 150 de ani, WABCO continuă să aplice inovații pentru conducere sigură în sistemul de frânare, de control al stabilității, suspensie, automatizare transmisie și aerodinamica.