Articulații, rulmenți

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
LEMFÖRDER

LEMFÖRDER

LEMFÖRDER - face parte din grupul german ZF se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de piese de direcție și a componentelor de frână. La nivel mondial, producătorii de aproximativ 50 de mărci de vehicule folosesc sistemele de direcție și componente de șasiu de la ZF, deoarece, în plus față de nivelul ridicat de calitate și durată lungă de viață, produsele oferă, de asemenea, cantitatea maximă de confort în timpul călătoriei și dinamism.

C.E.I.

C.E.I.

C.E.I. - inființată în anul 1969, în regiunea Emilia Romagna, gama inițială de produse constând exclusiv din roți dințate pentru cutii de viteze și diferențiale, a fost extins pe parcursul anilor, prin introducerea de piese de schimb pentru sistemul de direcție și de frânare, suspensii și motor.

AUGER

AUGER

AUGER AUTOTECHNIK - este unul dintre cei mai importanți furnizori pe plan internațional, de piese de schimb din gama Aftermarket, pentru vehicule comerciale. Incă de la inființarea Auger, se menține pe piața datorită simțului inovator, a produselor și serviciilor oferite de cea mai bună calitate. Fiind unul dintre brandurile de top din lume, cu un serviciu complet în peste 60 de țări din întreaga lume, având în prezent mai mult de 30.000 de referințe de piese de schimb. Apreciind valoare fiecărei secunde, dețin un stoc impresionat fiind gata oricând de a transporta marfa pe plan intern și internațional din Köln, Germania.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - este unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale pentru piața pieselor de schimb din lume.

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover. Atît TRW Automotive cuprinde și gama vehicolelor comerciale.

S-TR

S-TR

S-TR - brand exclusiv Inter Cars în furnizare pieselor de schimb pentru piața vehiculelor comerciale. În ofertă poate fi găsit, tije de direcție, kituri de reparații comutatoare, etrieri arcuri, șuruburi și piulițe de roți etc. Sarcinile de care sunt supuse unor elemente ale sistemului de suspensie, a pus aceste produse cerințe la foarte înaltă calitate.

ORIGINAL IMPERIUM

ORIGINAL IMPERIUM

Original Imperium - are o istorie lungă și solidă, a fost fondată în 1976 de către Benito Fusco,Italia. Ca rezultat al experienței Impergom vinde cauciuc și cauciuc metal la piesele de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale italiene, europene și asiatice.

FAG

FAG

De peste 120 de ani Grupul Schaeffler, cu marca FAG, sunt unul dintre cei mai importanți producători de rulmenți cu precizie de rulare pentru industria auto, inginerie și industria aerospațială. Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și, cu aproximativ 170 de locații în mai mult de 50 de țări, are o rețea mondială de locații de producție, instalațiile de cercetare și dezvoltare.

SKF Group

SKF Group

SKF Group - înca din anul 1907 este principalul furnizor global de produse, soluții și servicii în rulare rulmenți, mecatronică și sisteme de lubrifiere. Puterea fundamentală este abilitatea de a dezvolta în mod continuu noi tehnologii - apoi le folosesc pentru a crea produse care oferă avantaje competitive pentru clienți.

BTA

BTA

BTA - cuprinde următorele produse: rulmenți, rulmentți pentru cutiile de viteze, arborele de antrenare, cruce cardanică, garnituri, arbori cotiți, arbori cu came și alte etanșari în întreaga Europă, pentru automobilele și camioanele americane din Asia.