Baterii, becuri

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

4max

4max

4MAX - este un brand exclusivist Inter Cars, care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.

VARTA

VARTA

VARTA® - oferă tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani, fondat încă din 1887 Hagen, Germania - bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo unde indiferent nu vă duceți.Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme electrice și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, printr-un proces de inovare constant. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

OSRAM

OSRAM

OSRAM - este numărul unu la nivel mondial în ceea ce privește aplicațiile de iluminat și furnizarea de piese originale de automobile pentru toți producătorii de automobile recunoscuți și faruri pentru autoturisme.

Hella

Hella

Behr-Hella ca membru al celui mai mare grup comercial si de productie din lume,
ofera solutia completa pentru racirea motoarelor autoturismelor. Garantie pentru produsele lor este numele de marca HELLA, expert în managementul termic pentru autoturisme și camioane, cu mai mult de 6.000 de produse de calitate, în mai mult de 20 de grupuri care oferă o acoperire de piata competitivă!

VIGNAL

VIGNAL

Vignal Systems - cunoscut din 1918, Franța. Este recunoscut pentru gama sa de produse inovatoare și de înaltă calitate, inclusiv lămpi spate, lămpi de poziție, lumini direcționale, lumini de înmatriculare, precum și sisteme de semnalizare remorcă, făcând astfel un lider european recunoscut pe ambele OEM și după piețe.

ASPOCK

ASPOCK

Aspöck Systems - de peste 35 de ani, sunt specializați în planificarea, dezvoltarea și fabricarea sistemulului de iluminare-stopurilor pentru o gamă largă de vehicule lider pe piața mondială.