Elemente de plastic, oglinzi si Accesorii

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
COVIND

COVIND

COVIND - fondat acum 35 de ani în Italia, de la înființarea a decis să se specializeze în componente de caroserie pentru vehicule industriale și comerciale.

COS.PEL

COS.PEL

Cospel - este un lider italian în producția de piese de caroserie pentru camioane destinate pentru piața pieselor de schimb cît și OE. Oferta comerciala a companiei Cospel găsim produse pentru branduri, cum ar fi Renault, Volvo, Scania, DAF, Mercedes, Iveco și Man

Cargoparts

Cargoparts

Cargoparts - brand exclusiv Inter Cars cu oferta largă care include o serie de accesorii și piese de schimb pentru remorci de constructii și semiremorci.

JOPE

JOPE

Jope S.L. - este o companie spaniolă care a fost înfiinţată în 1972, fiind situată în localitatea Egüés, la 5 km de la Pamplona, Navarra. Obiectul de activitate constă în fabricarea de lanțuri de zăpadă pentru autoturisme, autoutilitare, 4x4 și camioane. Compania este considerată una din cele mai importante în producția lanțurilor de iarnă pe plan european.

BLAU

BLAU

BLAU - cu o istorie de peste 75 de ani specializată în capace de rezervoare de combustibil, radiatoare și altele, cu o experiență profundă, cît și dorința de a coopera cu constructorii de automobile la nivel internațional reprezintă o inovație necesară.