Filtre

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă

DONALDSON

KNECHT

KNECHT

Knecht Filter - Brandul Knecht face parte din familia de brand MAHLE de zeci de ani. Specialistul de filtrare cu valori de brand puternic și angajament pentru toți clienții din toată Europa.

MANN-FILTER

MANN-FILTER

MANN FILTER - brand al grupului MANN+HUMMEL gama completă de produse a filtrelor inovatoare de aer, ulei, combustibil și cabină, oferind o gamă completă de filtre pentru toate tipurile de motoare de curent și mașini - inclusiv un program de serviciu impresionant.

FILTRON

FILTRON

FILTRON - a fost înființat în 1982, s-a specializat în producția de filtre de înaltă calitate pentru automobile, mașini și unități cu motor, mașini grele și echipamente specializate. Grație dezvoltării dinamice, astăzi sunt o companie cu operatiuni la nivel mondial - La data de 04 mai 2016 WIX-FILTRON, oficial face parte din Mann+Hummel Group,care ca rezultat este în prezent una dintre cele mai mari companii din lume specializata în tehnologia de filtrare.
Mai mult de jumătate din produsele FILTRON sunt exportate și anume în Germania, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Norvegia, Suedia, Finlanda, Elveția, Rusia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Ucraina și Ungaria, precum și în America și Africa.
Investiții constante în procesele automatizate de producție, noi soluții tehnologice, linii de producție moderne și eficiente și căutarea continuă a unor metode de lucru îmbunătățite asigură calitatea produsului FILTRON.

BOSS FILTERS

BOSS FILTERS

BOSS FILTERS - fabricate în Europa cu o producere de filtre ulei, filtre de combustibil și filtre de aer - de cabină și cutie automată.

Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].