Frâne și sistem de frânare

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
TRUCKTECHNIC

TRUCKTECHNIC

Trucktechnic® - a început activitatea în 1982 cu recondiționarea unei game limitate de supape, distribuite numai pe piața locală belgiană. Aceste activități inițiale a permis companiei de a câștiga experiență în produsele de sistem de frânare cu aer pentru aplicații de vehicule comerciale.
În iulie 2008, Trucktechnic®, a fost achiziționat de Meritor un important producător și distribuitor de o linie completă de sisteme de componente de aer pentru vehicule comerciale, cu sediul în Liege, Belgia.

BERAL

BERAL

Beral® - timp de peste 60 de ani, milioane de camioane, remorci, autobuze și camioanete au fost echipate cu plăcuțe de frână, discuri frînă, și garnituri . Echipamentele originale (OE) piese de frână sunt proiectate standard pentru sistemul de frânare pentru fiecare vehicul.

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover, cît și piața vehiculelor comerciale.
În anul 2014, firma a fost preluată de producătorul german de componente auto ZF Friedrichshafen.

Textar

Textar

Textar - De mai bine de 100 de ani garantează tehnologie de frânare la un nivel de primă clasă, nu cunoaște compromisul atunci când este vorba despre soluţii inovatoare, despre calitatea cea mai bună, de siguranţă maximă şi confort de frânare la nivel optim. Este motivul pentru care sunt, și astăzi, furnizor şi partener de dezvoltare pentru cei mai importanți producători de automobile la nivel mondial.

Ferodo

Ferodo

Ferodo® - Brand-ul a excelat timp de peste 100 de ani în inovație tehnică de conducere, produc frâne pentru orice marcă premium și este unul dintre liderii globali atât în echipamente cît și piața pieselor de schimb originale. Astăzi, membru al grupului Federal-Mogul.

SBP

SBP

SBP - distribuitor exclusiv Inter Cars, în produse a sistemului de frânare pentru vehicule comerciale oferind o calitate superioară,un control strict în timpul fiecărei etape de producție, căutarea de noi tehnologii de producție, și la prețuri competitive.

Fomar Roulunds SA

Fomar Roulunds SA

Fomar ROULUNDS SA este un producător de frunte din materiale de fricțiune în sistemul de frănare din Europa. Produce plăcuțe de frână și garnituri de frână.
În 2012, concernul MAT Holdings Inc., cu sediul în SUA, a preluat marca Fomar de fricțiune și au fuzionat cu un potentat auto scandinav ROULUNDS de franare. În prezent este un jucător important pe piața automobilelor, cifra de afaceri anuală este de aproximativ un miliard de $, aceasta are peste 13.000 de persoane, iar suprafața fabricilor sale de producție și depozite, depășește 210.000 m2

PE Automotive

PE Automotive

PETERS Automotive - istoria sa o începe cu anul 1940, de către Hermann Peters, pe parcursul anilor compania s-a specializat în piese de schimb pentru vehicule comerciale la nivel mondial.
Din 2016, PE Automotive și Bergische Achsen KG din Wiehl s-au alăturat forțele. Cu acest pas, ambele companii au pus o bază importantă pentru atingerea obiectivelor lor de creștere. Împreună și în următorii câțiva ani, companiile intenționează să se extindă în mod considerabil ofertele și serviciile lor pentru piața mondială de specialitate en-gros.

KNORR-BREMSE

KNORR-BREMSE

Knorr-Bremse GmbH - fondată în 1905 la Berlin de Georg Knorr, între timp ți-a dezvoltat două departamente - vehicule feroviare Sisteme și sisteme de vehicule comerciale - pe de o parte iar a-doua - companiilor regionale a grupului pe de altă parte.
Structura operatiunilor Grupului se bazeaza pe regiunile Europa / Africa / Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud si Asia / Australia.
Această structură organizațională este proiectată pentru a oferi clienților cele două divizii standardizate și platforme tehnice dovedite la nivel global, în același timp ținând seama de cerințele pieței și ale clienților locali.

WABCO

WABCO

WABCO - este un furnizor global de tehnologii și servicii care îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor comerciale. Fondat de aproape 150 de ani, WABCO continuă să aplice inovații pentru conducere sigură în sistemul de frânare, de control al stabilității, suspensie, automatizare transmisie și aerodinamica.

HALDEX

HALDEX

Haldex - este o companie cu sediul în Suedia, care operează la nivel mondial, cu birouri în 18 țări. Haldex dezvoltă și oferă soluții fiabile și inovatoare, care îmbunătățesc siguranța, dinamica vehiculului și durabilitatea mediului în industria globală de vehicule comerciale. Ca furnizor mondial de reglare de frână pentru frânele cu tambur și au cota cea mai rapidă creștere de piață pentru frânele cu discuri.

MERITOR

MERITOR

Meritor - cu mai mult de 100 de ani de care deservesc clienții cu produse superioare a pieselor de schimb pentru vehiculele comerciale, care sunt în continuă evoluție pentru a satisface nevoile pieței mondiale.
Meritor, Inc este un furnizor global cu un portofoliu larg de soluții pe axe, frână și suspensie pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb pentru transportul și sectoarele industriale.