Piese cutie de viteze / Motor

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
BF

BF

BF - timp de peste 30 de ani, este recunoscut ca un furnizor de piese de schimb pentru vehicule utilitare și componente pentru motoare industriale. BF GERMANIA este lider de piață parte pentru motoarele diesel și cu gaz. Cu o gamă largă de produse BF GERMANIA acoperă o gamă largă de piață cu un nivel ridicat de calitate OE.

MAHLE

MAHLE

MAHLE Group - fiind unul dintre cei mai mari 20 de furnizori din lume și un partener de dezvoltare pentru industria auto, MAHLE oferă soluții de mobilitate inovatoare, care stau în aer curat, eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce.
Grupul sprijină producătorii cât mai devreme în dezvoltarea de noi generații de vehicule, să nu mai vorbim de îmbunătățirea continuă a aplicațiilor de producție de serie. Dovada conducerii noastre tehnologice este nu în ultimul rând să fie văzut în succesele noastre în sporturile cu motor, fie că este vorba în Formula 1 sau în Le Mans. Mai mult decât atât, produsele noastre inovatoare sunt utilizate în aplicații staționare, mașini mobile, precum și în aplicații de cale ferată, marine, și aerospațială. Și, desigur, noi de aprovizionare, de asemenea, ateliere de lucru și ateliere de reparații de motoare cu produse MAHLE în calitate de echipamente originale.

GLYCO

GLYCO

Glyco® - brand a grupului Federal-Mogul este foarte respectat în întreaga lume, aducând o gamă de neegalat de rulmenți și a materialelor pentru motoare. În fiecare an produsele GLYCO sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule.

C.E.I.

C.E.I.

C.E.I. - inființată în anul 1969, în regiunea Emilia Romagna, gama inițială de produse constând exclusiv din roți dințate pentru cutii de viteze și diferențiale, a fost extins pe parcursul anilor, prin introducerea de piese de schimb pentru sistemul de direcție și de frânare, suspensii și motor.

Euroricambi

Euroricambi

EURORICAMBI - producător italian specializat în componente pentru transmisii și diferențiale, care sunt perfect interschimbabile cu piese originale ale marilor producători, cum ar fi: Mercedes-Benz, ZF Transmissions, Volvo, Scania, DAF, MAN, Renault Trucks, Iveco, Dana (Eaton Axe), Fuller Transmisiuni, Meritor , Caterpillar și altele.

ZF

ZF

SACHS - începe în 1894, când Ernest Sachs a depus prima cerere de brevet de invenție butuc de roată la bicicletă. Un an mai târziu, el a fondat "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs" (cu rulment de precizie fabrică de producție), împreună cu Karl Fichtel, un comerciant și finanțator. Apoi, așa cum astăzi, filozofia a declarat a fost de a asigura un avantaj tehnologic clar față de concurenți, atât în ceea ce privește calitatea produselor și inovare și în ceea ce privește serviciul clienți.
Produsele fabricate de SACHS sunt din materiale de înaltă calitate și reflectă stadiul actual al tehnicii, pentru înaltă performanță și fiabilitate. Acesta este motivul pentru care numeroase sau bine-cunoscute producători de automobile echipează vehiculele lor cu produse SACHS: In fiecare an, mai mult de 10 milioane de vehicule noi, echipate cu amortizoare Sachs si amortizoare rola de pe linia de producție. Mai mult decât atât, SACHS oferă ambreiaje de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb.