Role și Curele

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Dayco

Dayco

Dayco - începănd cu anul 1905, este un lider mondial în proiectarea și producția pieselor auto în sistemul de distribuție cu sortimente complete de curele pentru aftermarket pentru toate tipurile de maşini - de la autoturisme până la camioane. Timp de mai bine de un secol, Dayco a făcut faţă provocărilor, devenind tot mai puternică şi mai inteligentă după fiecare încercare.

SKF Group

SKF Group

SKF Group - înca din anul 1907 este principalul furnizor global de produse, soluții și servicii în rulare rulmenți, mecatronică și sisteme de lubrifiere. Puterea fundamentală este abilitatea de a dezvolta în mod continuu noi tehnologii - apoi le folosesc pentru a crea produse care oferă avantaje competitive pentru clienți.

Continental Contitech

Continental Contitech

ContiTech - diviziune a Continental AG fondat în 1871, specialist în tehnologia cauciucului și a maselor plastice ca o divizie autonomă Continental SpA cu sediul la Hanovra, Germania și este înconjurat de opt sectoare specializate de afaceri operative. Cu produse și sisteme high-tech este un partener la nivel mondial de dezvoltare și furnizor pentru industria de automobile și diverse alte industrii. Cu punct de distribuție a filialelor cu investiții străine este teșit în mai mult de 140 de țări în lume.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - este unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale pentru piața pieselor de schimb din lume.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

DT-DIESEL TECHNIC - compania a fost inființată în anul 1972 ca Horst Lieberwirth și Erwin Naujoks GmbH Sulingen, Germania. Cu două mărci de produs, Diesel Technic ofera partenerilor săi de distribuție și clientii săi o gama completa de piese de schimb pentru vehicule comerciale ce reprezintă mai mult de 35 000 de piese de schimb pentru camioane, remorci, autobuze și altele.

Ruville

Ruville

RUVILLE - membru a Grupului Schaeffler, este mereu în contact cu producătorii de automobile din întreaga lume, timp de 90 de ani, RUVILLE a urmărit această aspirație, stabilirea reputației sale ca specialist de renume și lider în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial.

INA

INA

INA - membru al Group Schaeffler furnizor de piese de schimb la automobile și mașini industriale la nivel mondial. Cea mai înaltă calitate, tehnologie remarcabilă, și capacitatea de inovare puternică reprezintă baza pentru un succes durabil al Grupului Schaeffler. Grupul Schaeffler are o contribuție esențială la "Mobilitate pentru mâine", cu componente de înaltă precizie și sisteme în aplicații de motor, transmisie și șasiu precum și soluții de rulare și rulment cu bile pentru un număr mare de produse industriale.

FAG

FAG

FAG - istoria sa de succes la nivel mondial începe în 1883, Schweinfurt. În prezent membru al Schaeffler Group, care este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, cu aproximativ 170 de locații în mai mult de 50 de tari, are o rețea mondială de locații de producție, instalațiile de cercetare și dezvoltare, și societățile de vânzare.