Sistem de evacuare si turbocompresor

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Dinex

Dinex

Dinex - fondată în 1982, în prezent Dinex Group este un producător de talie mondială și distribuitor de produse inovatoare de evacuare și de control al emisiilor prin inginerie și soluții pentru industria de motoare grele și motorina.

ATEX

ATEX

ATEX - pe piață din anul 1982,Polonia. Suprafața principală a activității societății este producerea și distribuția de sisteme de evacuare, rezervoare, piese pentru remorci și autocamioane basculante.

VANSTAR

VANSTAR

VANSTAR - fondat în 1993 Polonia, în cîțiva ani gama de produse crește cu tuburi pentru camioane de toate mărcile europene pînă și în prezent.

HOLSET

HOLSET

Cummins Turbo Technologies - Holset Brand turbocompresoare pentru mulți producători de vehicule comerciale cu echipare turbo OE din fabrică, folosind motorizări 5.9 și 6.7 litri.

GARRETT

GARRETT

GARRETT - a început din 1936, de către Cliff Garrett, Los Angeles. Astăzi Garrett este brandul ce deservește cei mai importanți producători de motoare și vehicule la nivel mondial, inclusiv Audi, BMW, DaimlerChrysler, DDC, Fiat, Ford, International Truck Co, Peugeot, Renault, Saab și Volkswagen.

Schwitzer

Schwitzer

Schwitzer - brand al grupului BorgWarner, cu producerea turbosuflantelor pentru vehiculele comerciale și pasageri, ce îl găsim ca partener competent pentru industria auto la nivel mondial.