Sistem de răcire

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
O.M.P.

O.M.P.

O.M.P. - fondată pe 10 ianuarie 1966, Italia. ca furnizor la mai mulți producători de vehicule, cum ar fi Renault și Fiat Tractoare, IVECO cît și altele pentru piața pieselor de schimb originale cu pompe de ulei, pompe de răcire, suporturi ventilator, cacuum și altele.

Truck-teQ

Truck-teQ

TRUCKTEC - începînd cu 1989, au produs piese pentru camioanele Mercedes Benz, la moment transporta o varietate de piese pentru diferite tipuri de vehicule, precum și alte mărci de autovehicule.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - este unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale pentru piața pieselor de schimb din lume.

Ruville

Ruville

RUVILLE - membru a Grupului Schaeffler, este mereu în contact cu producătorii de automobile din întreaga lume, timp de 90 de ani, RUVILLE a urmărit această aspirație, stabilirea reputației sale ca specialist de renume și lider în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial.

DIESEL Technic

DIESEL Technic

DT-DIESEL TECHNIC - compania a fost inființată în anul 1972 ca Horst Lieberwirth și Erwin Naujoks GmbH Sulingen, Germania. Cu două mărci de produs, Diesel Technic ofera partenerilor săi de distribuție și clientii săi o gama completa de piese de schimb pentru vehicule comerciale ce reprezintă mai mult de 35 000 de piese de schimb pentru camioane, remorci, autobuze și altele.

Nissens

Nissens

Nissens - fondată în 1921, este specializată în fabricarea și furnizarea radiatoarelor și condensatoarelor pentru piața pieselor de schimb auto, gama cuprinzînd mai multe modele. Furnizarea de piese OE pentru PSA, SAAB, Fiat, Mazda, VW, Toyota, Honda, Scania, Lamborghini si Aston Martin.

Behr-Hella

Behr-Hella

Behr-Hella ca membru al celui mai mare grup comercial si de productie din lume,
ofera solutia completa pentru racirea motoarelor autoturismelor. Garantie pentru produsele lor este numele de marca HELLA, expert în managementul termic pentru autoturisme și camioane, cu mai mult de 6.000 de produse de calitate, în mai mult de 20 de grupuri care oferă o acoperire de piata competitivă!

HIGHWAY

HIGHWAY - brand exclusiv Inter Cars, specializat în pompe de răcire și radiatoare.

Thermotec

Thermotec

Thermotec - cuprinde o gamă completă de piese de schimb de răcire și de condiționare a aerului pentru autoturisme, camionete și camioane, cuprinzănd: instalatii de răcire, radiatoare, încălzire, de răcire cu aer comprimat, pompe de apă, ventilatoare, palete și ambreiaj ventilator, rezervor de expansiune cît și capacul radiatorului, piese de aer condiționat.