Uleiuri / Lubrifianți / Compuși chimici

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
CASTROL

CASTROL

Castrol - ofera un sortiment foarte larg pentru garaje independente și magazine, benzinării și accesorii auto de vânzare cu amănuntul: uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, aditivi cu combustibil multiplu, frână și lichide hidraulice, lichide de racire, grăsimi, uleiuri pentru motociclete, motociclete de specialitate, cu barca și de mai jos.

MOBIL

MOBIL - brand al grupului ExxonMobil, de-a lungul ultimilor 135 de ani, a evoluat de la un marketing regional de kerosen în S.U.A. la cea mai mare întreprindere tranzacționată public de petrol și petrochimice din lume.

SHELL

SHELL

Shell - prezintă calitatea uleiului de motor cu un element determinant nu numai pentru fiabilitatea vehiculelor, cît și pentru durata de viața a motorului. Prin urmare, se dezvoltat uleiul de motor de calitate ce demontrat numai bune oportunități tehnice, de cercetare și de finanțare, precum și o experiență considerabilă.

Comma

Comma

Comma Oil & Chemicals Ltd - este o companie axată pe deservirea clienţilor săi din piaţa auto globală. Suntem un producător şi furnizor de talie mondială, de lubrifianţi auto şi substanţe chimice pentru autoturisme şi vehicule comerciale.