Film al Inter Cars SA, premiat la Cannes

Film al Inter Cars SA, premiat la Cannes

Unul din filmele realizate de Inter Cars a fost premiat in cadrul prestigioasei competitiei Cannes Corporate Media & TV Awards.

Va invitam sa vizionati videoclipul ce a fost realizat in decursul celor peste 36 luni de constructie. Daca nu il puteti accesa la clil pe imagine, dati Click aici

Inter Cars Capital Group a adăugat încă o statuie într-o gamă largă de titluri și recompense. Unul dintre filmele sale a fost recompensat în prestigiosul concurs Cannes Corporate Media & TV Awards.

Aflat la cea de-a 8-a ediție, festivalul Corporate Media & TV Awards este unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, la care producțiile de filme corporative sunt premiate, dupa ce au fost selectate dintr-o gamă largă de inscrieri. Producțiile selectate din fiecare categorie primesc un „Delfin de aur, argint sau negru. Câștigătorul Grand Prix primește Delfinul alb de la Cannes.

Unul dintre filmele Inter Cars premiate prezintă etapele de construcție a celei mai mari investiții a Companiei Inter Cars - Centrul European de Logistică și Dezvoltare ILS. Videoclipul a fost premiat cu o statuetă de argint.

Filmul prezentat a fost realizat in decursul a peste 3 ani de urmărire a desfasurarii constructiei, cu o cameră de filmat, incepand de la prima groapa sapata si primul stalp plasat. Timelapse-uri si hiper timelapse-uri povestesc vizual evolutia investitiei începând de la construcția de stâlpi, la acoperiș si terminând cu instalarea celor mai moderne constructii de sisteme automatizate de transport si depozitare. Videoclipul a fost realizat de-a lungul a peste 30 de zile de filmare cu 4 camere diferite focalizate pe momentele cele mai importante ale constructiei, care a durat aproximativ 36 de luni.

Centrul ILS din Zakroczym a fost deschis în mai 2017. Depozitul este unicul de acest fel din întreaga Europă, având cele mai moderne soluții logistice automate.

Producătorul filmului este Maciej Puczyński de la OMProductions.

 

Inter Cars NEWS