VARTA DAY Inter Cars Moldova

VARTA DAY Inter Cars Moldova

În ajunul iernii care vine și al sezonului de acumulatoare care se apropie, furnizorul nostru de baterii, Clarios, a organizat pentru prima dată VARTA Day Intercars la Chișinău.

Evenimentul a fost găzduit de reprezentantul companiei Maxim Urazhanov.

Din partea noastră, au participat reprezentanți ai tuturor filialelor noastre: Chișinău, Bălți, Comrat, Orhei, Cahul și Edineț. Pe parcursul mai multor ore în sala de conferințe Innovation Hall a modernului centru de afaceri Digital Park, am aflat despre tendințele moderne în construcția de automobile, inovațiile Clarios în segmentele de pasageri și marfă și programele oferite de VARTA pentru creșterea profitabilității afacerilor partenerilor și calitatea serviciilor oferite consumatorilor finali. Evenimentul s-a desfășurat într-un mod activ și viu, cu răspunsuri la toate întrebările care ne-au interesat.

Intercars Moldova face parte din unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de piese auto - compania Intercars, lucrează cu Clarios pe piața Moldovei din 2021, oferind cele mai bune practici de afaceri europene pe segmentul pieței de piese auto și soluții avansate.

 

Inter Cars NEWS