Inter Cars

Inter Cars Moldova lorem ipsum dolor sit amet..

Inter Cars în Europa

Moldova

Moldova

Inter Cars Moldova și-a început activitatea în anul 2015.

Estonia

Estonia

INTER CARS EESTI OÜ a fost înființată în Estonia la sfîrșitul anui 2015.

Slovenia

Slovenia

La 15.10.2014 a fost deschisă filială nouă Inter Cars în Slovenia . Inter Cars Slovenia a început dezvoltarea în partea de nord-est a țării, orașul Ptuj. locația nu a fost aleasă întâmplător și a avut explicația logistic, deoarece filiala este susținută de depozit regional din Zagreb. La început Inter Cars Slovenia a vrut să se concentreze pe distribuția de piese de schimb și accesorii pentru autoturisme. Ulterior gama de produse a inclus, de asemenea, produse pentru vehicule utilitare și camioane.

Bulgaria

Bulgaria

În 2015, filiala din Bulgaria a înregistrat Inter Cars venituri din vânzări de 28,735,529.00 euro. O nouă filială a fost deschisă, iar numărul este în continuă creștere.

Croația

Croația

În 2015, filiala din Croația a înregistrat Inter Cars venituri din vânzări de 39,007,416.00 euro. Acest lucru a dus la o creștere cu 44% în comparație cu anul 2014. În 2015 Croația a deschis o filială nouă.

Cehia

Cehia

În 2015, filiala din Cehia a înregistrat în Inter Cars venituri din vânzări de 37,280,949.00 euro, o creștere cu 22%. O nouă filială a fost deschisă, iar numărul este în continuă creștere.

Lituania

Lituania

UAB Inter Cars Lituania a început activitatea pe piața lituaniană în 2006. Este distribuitor în cel mai dinamică creștere de piese de schimb auto pentru pasageri autoturisme, camioane și motociclete în Lituania. Gama de produse al companiei include, de asemenea, echipamente de garaj. În prezent, UAB Inter Cars Lituania are 14 sucursale și intenționează să deschidă altele noi. An de an câștiga cea mai mare încredere a clienților și, de asemenea concurenților. Clientul este întotdeauna mai primordial și primește o propunere de achiziții premium, training-uri și personal cu cunoașterea perfectă a produsului. Clienții vor primi, de asemenea, la informațiile lor adresa de e-mail de pe cele mai recente evenimente și fapte interesante. UAB Inter Cars Lituania participă activ în proiecte sociale, educație sprijinirea și elevii școlilor auto.

Polonia

Polonia

Fondatorul Inter Cars S.A. este înregistrată în Polonia în anul 1990. Din 31 decembrie 2015, a cuprins următoarele entități Inter Cars Capital Group: S.A. Inter Cars ca entitate-mamă, precum și alte 30 de entități, printre care: 26 companii subsidiare ale Inter Cars SA. și două companii subsidiare indirecte ale Inter Cars SA. Grupul deține, de asemenea, acțiuni în două entități asociate.

România

România

În 2015, Inter Cars România a înregistrat venituri din vânzări de 119,028,839.00 euro, anul s-a încheiat cu 50 de sucursale ale filialei, iar numărul este în continuă creștere.

Slovacia

Slovacia

În 2015, Inter Cars Slovacia a înregistrat venituri din vânzări de 35,580,371.00 euro. Acest lucru a condus la o creștere cu 16% comparativ cu anul 2014. În prezent, compania are 17 sucursale.

Ucraina

Ucraina

Inter Cars Ucraina a fost înființată în anul 2000, sediul companiei se afla alături depozitul regional Kiev. În prezent, Inter Cars Ucraina are un lanț de 24 de sucursale. Este distribuitor cu creșterea cea mai dinamică de piese de schimb auto pentru autoturisme și camioane din Ucraina. Gama de produse al companiei include, de asemenea, echipamente de garaj, altele.

Ungaria

Ungaria

În 2015, Inter Cars Ungaria a înregistrat venituri din vânzări de 40,744,369.00 euro. În această perioadă de timp, o sucursală nouă a fost deschisă.

Italia

Italia

JC Auto SRL activeaza pe piata italiana din 2006. Compania a fost cea mai mare parte concentrat pe piese de schimb pentru automobile asiatice. După fuziunea între JC Auto SA si Inter Cars SA., Filiala italiană a funcționat încă cu un nume neschimbat. Doar în 2014 a schimbat numele în Inter Cars Italia SRL și extinde gama de produse cu piese si pentru mașinile europene. În 2015 compania a înregistrat venituri din vânzări de 7,710,111.00 euro, o creștere cu 36% în comparație cu anul 2014.

Letonia

Letonia

Inter Cars SIA este cel mai mare distribuitor de piese de schimb pentru autoturisme, camioane și motociclete în Letonia. Compania a fost înființată în 2010. Gama de produse include și accesorii pentru biciclete, scule și echipamente de garaj. Locul de amplasare strategică pentru ASI Inter Cars Letonia este depozitul regional deschisă în 2014.   În prezent Inter Cars Letonia are 7 sucursale (inclusiv 3 în Riga, din care una este specializată în vînzarea de piese de camioane; 1 în Mariupe, 1 în Liepai, 1 în Valmiera și 1 în Daugavpils. Sucursala în Marupe se află în incinta logistică, centrul companiei ILS, logistică compania-fiică Inter Cars.