Tehnologiile IC

IC Tehnologie
HAINES PRO - tehnologie IC sunt baze de date electronice text clar-afișare care conține informații cu privire la caracteristicile tehnice ale aproape toate modelele de masini folosite în Slovacia. Acesta conține informații complete necesare pentru funcționarea echipamentelor moderne. conținutul informațional al programului IC_Technika s-ar potrivi luptat la 20.000 de pagini de imprimare.

Există, sunt tot mai rapide și mai cuprinzătoare sursă de informații tehnice privind vehiculele decât IC_Technika?

 

  • de identificare a vehiculului.
  • Lichide și lubrifianți.
  • date de reglementare.
  • instrucţiuni de reparație.
  • Desene tehnice (mai mult de 25.000).
  • Informații complete și standardizate pe motor.
  • Codurile de identificare EOBD și erori de diagnosticare interactive.
  • Sfaturi și informații cu privire la repararea motoarelor.
  • ABS, schema de conexiuni.
  • Reparatii de timp, precum și revizuirea periodică a datelor.

Programul pentru scheme electrice detaliate, aer conditionat si sisteme audio avansate tehnologic model de automobil. demontare detaliată a părților componente ale vehiculului și scheme interioare ABS.
O caracteristică foarte utilă este un sistem de modul de gestionare a motorului de diagnosticare de eroare în cazul în care programul solicită și răspunsuri prin îngustarea câmpului pentru a găsi partea defectă cauzând foarte slabă a motorului. La sfârșitul anului este rezultatul componentei defecte de imagine de căutare, localizarea în vehicul, precum și natura muncii, care să permită confirmarea sau inversa diagnosticul.
IC_Technika este sursa cea mai cuprinzătoare și completă a cunoștințelor despre mașinile moderne.
IC_Technika este o versiune a companiei Inter Cars, cele mai de succes de tip program de garaje europene de servire vie în multe țări din Europa.
Inter Cars ofera pentru Haynes - IC_Techniku ​​în versiunea on-line, pentru a fi utilizate pe Internet. Avantajul este versiunea de Internet, care este actualizată la fiecare trei luni, comparativ cu versiunea tradițională actualizată la fiecare șase luni. Atunci când actualizările performante, care sunt incluse în prețul unei licențe anuale este informat în primul rând de cele mai recente masini care vin pe piață.

ATENȚIE! Oportunitatea de a încerca versiunea demo !!!: Du-te la tehnicile IC on-line:

http://www.workshopdata.com/login.do

și faceți clic pe "DEMO" sau "Previzualizare". și pentru a intra în program, în versiunea demo aveți acces la următoarele informații, numai un singur vehicul:
CITROEN C5 2.0 16V HPI (EW10D (DRU)) 2001-2005
(Denumirea vehiculului este în această versiune demo evidențiată)