GDPR

 

Introducere

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Inter Cars Piese Auto SRL.

Operatorul de date cu caracter personal - Inter Cars Piese Auto SRL, este o societate cu raspundere limitata, inregistrata in Registrul persoanelor juridice sub nr./IDNO 1015600005844, avand sediul juridic in mun. Chisinau, str. Columna 170/2, MD-2004,  (in continuare “noi“ sau “operatorul de date“). Operatorul de date a desemnat un Responsabil de Protectie a Datelor, disponibil la adresa de e-mail: officemd@intercars.eu.

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-ul nostru gazduit de domeniile: nse1.intercars.eu.

 

Datele personale pe care le prelucrăm

Colectarea datelor dumneavoastra personale este limitata strict la ceea ce este necesar pentru a va furniza o experienta de cea mai inalta calitate cu privire la serviciile noastre și cu privire la utilizarea website-ului nostru.

Astfel, datele personale pe care le prelucram pot include: nume, prenume, adresa de domiciliu, numar de telefon, adresa e-mail, user si parola, cod client, dimensiune imbracaminte, denumire angajator.

 

Cum colectăm datele personale

Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este voluntara si necesara in vederea acordarii premiilor ca urmare a campaniilor de vanzari/marketing desfasurate de catre noi. Daca nu ne furnizati datele cu caracter personal de mai sus, operatorul de date va fi in imposibilitate de a acorda premiile aferente campaniilor de vanzari/marketing derulate. Datele cu caracter personal vor fi procesate in scopul acordarii premiilor aferente campaniilor de vanzari/marketing derulate, aceasta prelucrare avand ca temei interesul legitim al operatorului de date.

 

Persoane terte

Dupa caz, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate catre unitatile care asigura mentenanta paginii web wmt-studio.com, catre societatea care asigura livrarea premiilor precum si catre societatile cu care operatorul de date a incheiat contract de distributie in regim de franciza. Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada de 10 ani de la incetarea relatiilor comerciale in baza carora au fost desfasurate campaniile de vanzari/marketing. Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant), cu exceptia cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara în temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel îndreptatiti sa continuam prelucrarea. De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

 

Temeiuri legale si scopurile prelucrarii

Deoarece sunteti îndreptatit să stiti scopul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va vom informa inainte de a prelucra datele dumneavoastra personale in alt scop decat cel pentru care ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale.

 

Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asigurăm ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructură IT corespunzatoare. Mai mult, avem implementate masuri interne care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcari ale securitatii datelor personale in cel mai scurt timp posibil. Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Centrul National pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal (in continuare „CNPDCP”) Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

 

Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

  • Dreptul de acces: aveti dreptul de solicita catre operatorul de date informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre operatorul de date.
  • Dreptul de rectificare a datelor personale inexacte: aveti dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
  • Dreptul de stergere: aveti dreptul de a solicita operatorului de date stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite situatii, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimtamantul pentru prelucrarea acestora de catre operatorul de date.
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarii datelor personale. Acest drept va este disponibil atunci când: a. contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram; b. prelucrarea datelor personale este ilegala, c. nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta, sau d. va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.
  • Dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca date care va vizeaza sa constituie obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
  • Dreptul de portabilitate: aveti dreptul sa solicitati operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de catre operatorul de date catre dvs. sau catre o alta entitate ce urmeaza sa va prelucreze datele cu caracter personal.

Daca doriti sa va exercitati drepturile de mai sus sau daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: officemd@intercars.eu. De asemenea, pentru orice plangeri si sesizari, va puteti adresa Centrului National pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o lună de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra. In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de răspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre CNPDCP. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

 

Modificări ale prezentei

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta. Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si că ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte neclaritati cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram. Ultima actualizare: 3 iunie 2021.

Prin apasarea butonului „SUNT DE ACORD” confirmati ca sunteti de acord in mod expres cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre societatea Inter Cars Piese Auto SRL, conform celor mentionate mai sus.