Demaroare, alternatoare

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

VALEO

VALEO

VALEO - brand francez care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

Hella

Hella

Behr-Hella ca membru al celui mai mare grup comercial si de productie din lume,
ofera solutia completa pentru racirea motoarelor autoturismelor. Garantie pentru produsele lor este numele de marca HELLA, expert în managementul termic pentru autoturisme și camioane, cu mai mult de 6.000 de produse de calitate, în mai mult de 20 de grupuri care oferă o acoperire de piata competitivă!

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, printr-un proces de inovare constant, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

Lucas

Lucas

Lucas - înființat în 1872, de către Joseph Lucas, Birmingham, și astăzi consistența și durabilitatea produselor i-a facut unul dintre brandurile cele mai de succes din istorie. Între timp Lucas acum are o gamă de piață pentru baterii, becuri, motoare, și oglinzi, demaroare, alternatoare & AC Compresoare, Aparatura de comutare, ferestre Regulatori, ștergătoarelor Lamelele și avertizare & Siguranță și altele.

CAR GO

CAR GO

HC-CARGO - cu o istorie din 1963, Esbjerg, Danemarca. HC-CARGO în zilele noastre are o gamă de produse cum ar fi: startere HC-CARGO, alternatoare, compresoare A / C si auto piese de schimb și accesorii electrice. Începând cu anul 2008 HC-CARGO este un brand Bosch Group.