Etanșări motor

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
LE.MA.

LE.MA.

LEMA - funcționează din 1969 și produce și vinde piese de schimb pentru camioane, autobuze și camioane de remorcare, și-a consolidat poziția de lider atât la nivel național și internațional. Specializat în special în următoarele produse a pieselor de schimb: cauciuc și cauciuc-metal, garnituri, etanșări.

Elring

Elring

Elring - fondat în 1879, furnizorului ideal pentru reparații profesionale ale motorului Elring poate oferi o gamă completă de seturi de garnituri, garnituri, piese de servicii și compuși de etanșare, pentru a se potrivi toate cerințele pieței.

CORTECO

CORTECO

CORTECO - este unul dintre cei mai importanți furnizori, implicați în distribuția de piese originale și piese de schimb de înaltă calitate pentru pasageri și vehicule utilitare, cu o gamă de mai mult de 18.000 de produse.

GOETZE

GOETZE

Goetze® Mechanical Face Seals - brand al grupului Federal-Mogul cu o istorie de peste 60 de ani de fabricare în etanșări, unde au fost folosite pentru o gamă extinsă de aplicații. În toate cazurile, seturile de etanșare Goetze s-au efectuat în condiții bine remarcabile de funcționare zilnică.