Dispozitive de pozitionare

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
JOST

JOST

JOST - fondat 1952, în Neu-Isenburg, Germania. Au început să dezvolte cuplaje din oțel turnat pentru camioane și semiremorci care în prezent stau ca prima echipare la vehiculele comerciale, în gama lor de producție putem găsi punte de sprijin semiremorci, Sisteme - Sensoric si LubeTronic, cuplaje și pini de fixare.

GEORGE FISCHER AUTOMOTIVE

GEORGE FISCHER AUTOMOTIVE

GEORGE FISCHER AUTOMOTIVE - fondat în 1802, Elveția. GF Automotive este un partener de dezvoltare tehnologică și producător de componente turnate și sisteme din fontă ductilă, aluminiu și magneziu pentru industria de automobile la nivel mondial, atît cît pentru autoturisme cît și pentru vehiculele comerciale precum și o varietate de aplicații industriale.

ROCKINGER

ROCKINGER

ROCKINGER - iși incepe istoria din 1875, în prezent brand al JOST Group. ROCKINGER a jucat un rol decisiv în modelarea dezvoltării tehnice a cuplajelor remorcii, precum și numele de marcă a venit să stea pentru cea mai înaltă calitate produs în acest domeniu.

RINGFEDER

RINGFEDER

Ringfeder - cu o istorie de peste 90 de ani, au o experienta în producerea dispozitivelor de închidere, Tehnologii de amortizare, soluții speciale de transmisie, oferta noastră de produse în dispozitive de blocare închidere / deschidere și de sprijin la nivel mondial, a fost de neegalat în industrie.

V.ORLANDI

V.ORLANDI

V.ORLANDI - fondat în martie 1989, Italia, de-a lungul anilor specialiști în construcția sistemelor de cuplare a remorcilor și semiremorcilor, în prezent oferă pe piață o gamă de produse completă a sistemelor de remorcare dedicate sectorului de echipamente originale Automotive, agricole, militare și de minerit la nivel mondial.