Suspensie și amortizori

Camioane

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
BILSTEIN

BILSTEIN

BILSTIEN - fondat de către August Bilstein în regiunea Westfalia, Germania în 1873, nimeni nu a avut nici o idee despre influența crucială a produselor companiei care avea să schimbe lumea auto, ceea ce demonstrează în echiparea auturismelor și vehicolelor comerciale cît și SPORT. Numele Bilstein a fost timp de multe decenii strâns asociat cu înaltă tehnologie în domeniul de design al suspensiilor, confortul și siguranța de conducere. Pentru a extinde această poziție în viitor, BILSTEIN a devenit o divizie a ThyssenKrupp Technologies AG în 1988, și o filială deținută în totalitate în 2005. Parteneriatul și cooperarea în cadrul grupului a permis companiei să continue să inspire cu inovații în modul tradițional BILSTEIN.

ZF SACHS

ZF SACHS

SACHS - începe în 1894, când Ernest Sachs a depus prima cerere de brevet de invenție butuc de roată la bicicletă. Un an mai târziu, el a fondat "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs" (cu rulment de precizie fabrică de producție), împreună cu Karl Fichtel, un comerciant și finanțator. Apoi, așa cum astăzi, filozofia a declarat a fost de a asigura un avantaj tehnologic clar față de concurenți, atât în ceea ce privește calitatea produselor și inovare și în ceea ce privește serviciul clienți.
Produsele fabricate de SACHS sunt din materiale de înaltă calitate și reflectă stadiul actual al tehnicii, pentru înaltă performanță și fiabilitate. Acesta este motivul pentru care numeroase sau bine-cunoscute producători de automobile echipează vehiculele lor cu produse SACHS: In fiecare an, mai mult de 10 milioane de vehicule noi, echipate cu amortizoare Sachs si amortizoare rola de pe linia de producție. Mai mult decât atât, SACHS oferă ambreiaje de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb.

Magnum Technology

Magnum Technology

Magnum Technology - include gama largă de amortizoare, arcuri de suspensie, arcuri cu gaz și elemente de asamblare.
Compania a acordat o atenție deosebită cerințelor de calitate și parametri tehnici înalte pentru piese de schimb, chiar și atunci când sunt utilizate în cele mai grele condiții. Ca rezultat, Magnum Technology a creat amortizoare care asigură confortul și siguranța condusului. Primirea feedback pozitiv de la clienții noștri, produsele Magnum Technology în amortizoare pentru autoturisme, compania a decis să extindă oferta cu amortizoare pentru vehicule utilitare de șoc, și ca rezultat au creat amortizoare Magnum Technology Truck.

MONROE

MONROE

Monroe® Shocks and Struts - fondat în 1916 în Monroe, Michigan, de către August F. Meyer. Unul dintre cele mai respectate branduri din industria de automobile și vehicule comerciale, care și-a sărbătorit aniversarea a 100 de ani, în 2016, cu un program extins de programe, promoții și alte activități speciale menite să sprijine miile de piese și furnizorii de servicii și milioane de consumatori din întreaga lume care se bazeaza pe produse Monroe.

KONI

KONI

KONI - este producătorul numărul 1 în amortizoare de performanță și reglabile în lume, produsele Koni sunt realizate din cele mai înalte și de calitate materii prime prelucrate pentru a obține cele mai strânse toleranțe. Produsele KONI le putem găsi pentru automobile de consum, trenuri, vehicule de agrement, autobuze, camioane și remorci, precum și Motorsports și Racing.

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover. Atît TRW Automotive cuprinde și gama vehicolelor comerciale.

Continental Contitech

Continental Contitech

ContiTech - diviziune a Continental AG fondat în 1871, specialist în tehnologia cauciucului și a maselor plastice ca o divizie autonomă Continental SpA cu sediul la Hanovra, Germania și este înconjurat de opt sectoare specializate de afaceri operative. Cu produse și sisteme high-tech este un partener la nivel mondial de dezvoltare și furnizor pentru industria de automobile și diverse alte industrii. Cu punct de distribuție a filialelor cu investiții străine este teșit în mai mult de 140 de țări în lume.

Phoenix

Phoenix

Phoenix - fondat în 1856, Hamburg, în prezent membru al grupului ContiTech AG. Tehnologia de cauciuc are o lungă tradiție în Phoenix, s-a dezvoltat rapid ca o companie puternica in industria cauciucului, pentru multe produse, cum ar fi anvelope, benzi transportoare, furtunuri, compuși din cauciuc-metal și perne de aer. Timp de peste 50 de ani Phoenix s-a specializat pentru vehicule comerciale (camioane, autobuze, remorci și semiremorci).

PRIME-RIDE

PRIME-RIDE

PRIME Ride® - ca brand a fost stabilit din 1998, cu perne de aer la vehicule comerciale cu un excelent raport preț-performanță. Materialele utilizate sunt supuse controlului în curs de desfășurare pentru a optimiza costurile, produsele sunt fabricate pe mașini certificate OEM care îndeplinesc standardele de calitate relevante.
PRIME Ride® Nou ofera gama de produse pe piața europeană cu piese de schimb pentru remorci și camioane, autobuze.

4max

4max

4MAX - este un brand exclusivist, care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.

TES

TES

TES - fondat în 1992, PSF este un producător de frunte de arcuri TES din Polonia. Timp de mulți ani s-a observat obținerea unor performanțe de neegalat în producție prin utilizarea oțelului suedez, care a fost produs după standarte cerute pe piața pieselor auto.

SCHOMÄCKER

SCHOMÄCKER

SCHOMACKER - cu peste 135 de ani de experiență, de muncă și de cercetare în industrie, la cel mai înalt nivel, und eputeți găsi produsele pe piata AFTERMARKET cît ți OEM. SCHOMACKER a fost construit pe baza din generație în generație pentru o siguranță sporită în transportul rutier, pentru mai mult eficiență a costurilor într-un sistem de logistică la nivel mondial.

MFT - FEDERN

MFT - FEDERN

MFT - unde cu 15 ani în urmă, brandul polonez s-a specializat în foi de arcuri, arcuri parabolice, și piese de schimb pentru suspensie. Produsele MFT sunt apreciate în rândul specialiștilor de frunte, care lucrează în mod regulat cu vehicule de mărci, lider de piață, cum ar fi: Renault, Iveco, Mercedes, Scania, DAF, MAN, Volvo, BPW și SAF.

Lesjofors

Lesjofors

Lesjöfors Automotive - a început viața în 1675 ca o moara de fier, la doar câteva sute de metri de fabrica modernă de astăzi, fabricat în Suedia, folosind tehnologii moderne Lesjöfors produce cea mai mare gamă din lume de arcuri elecoidale auto.
Lesjöfors este una dintre cel mai mare si mai divers producător de arcuri pentru diverse grupuri,mari și mici, cum ar fi Volvo, Scania, JCB si Sony Ericsson.