Acumulatori

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

VARTA

VARTA

VARTA® - oferă tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani, fondat încă din 1887 Hagen, Germania - bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo unde indiferent nu vă duceți.Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie.

Panasonic

Panasonic

Panasonic - 1918, noi, la au fost furnizarea de o viață mai bună pentru clienții noștri, ceea ce face întotdeauna "oameni" central pentru activitățile noastre, și, astfel, concentrându-se asupra "vieții oamenilor." Mergând mai departe, de asemenea, bazat pe tehnologia noastră de electronice inovatoare, vom oferi o gamă largă de produse, sisteme și servicii, variind de la produse electronice de larg consum la dispozitive industriale, produse de construcții și de locuințe. În diverse spații și zone, cum ar fi casele, comunități, întreprinderi, Journeys și automobile, vom continua să lucreze din greu pentru a oferi o valoare nouă pentru o mai bună de viață și să ajute la punerea în aplicare a "o viata mai buna, o lume mai bună" pentru fiecare client în parte.

EXIDE

EXIDE

EXIDE - fondat în anul 1888, W.W. Gibs: este unul dintre cei mai mari producători, distribuitori și agenți de reciclare de baterii plumb-acid, avînd patru divizii de afaceri globale Industrial Energy Americas, Industrial Energy Europe, Transportation Americas, and Transportation Europe compania oferă echipamente originale și piese de schimb pentru industria auto, agricultură și aplicații marine. În mod constant dezvoltă noi tehnologii pentru vehicule hibride și industria auto.

CARTECHNIC

CARTECHNIC

CARTECHNIC - brandul fondat încă de la mijlocul anilor '90 de pe piață. Oferind clientului într-o alternativă la prețuri accesibile de calitate comparabilă cu brandurile existente următoarele produse de întreținere și service pentru motor, transmisie, sisteme hidraulice și uleiuri de aer condiționat, lămpi auto, produse de îngrijire auto, stergatoarele, baterii starter, vopsele și multe altele.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme electrice și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, printr-un proces de inovare constant. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

4MAX

4MAX

4MAX - este un brand exclusivist Inter Cars, care oferă piese de schimb de calitate pentru diferite mărci, la prețuri rezonabile.