Amortizor

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
BILSTIEN

BILSTIEN

BILSTIEN - fondat de către August Bilstein în regiunea Westfalia, Germania în 1873, nimeni nu a avut nici o idee despre influența crucială a produselor companiei care avea sa schimbe lumea auto. Numele Bilstein a fost timp de multe decenii strâns asociat cu înaltă tehnologie în domeniul de design al suspensiilor, confortul și siguranța de conducere. Pentru a extinde această poziție în viitor, BILSTEIN a devenit o divizie a ThyssenKrupp Technologies AG în 1988, și o filială deținută în totalitate în 2005. Parteneriatul și cooperarea în cadrul grupului a permis companiei să continue să inspire cu inovații în modul tradițional BILSTEIN.

KAYABA

KAYABA

KYB - este unul dintre cei mai mari furnizori de amortizoare din lume pentru producători de vehicule. Peste 1 milion de amortizoare sunt fabricate în fiecare săptămană. KYB Europe GmbH furnizează produse de clasă mondială din punct de vedere al calității și serviciilor pentru piața aftermarket din Europa, Orientul Mijlociu și Africa

ZF Sachs

ZF Sachs

SACHS - începe în 1894, când Ernest Sachs a depus prima cerere de brevet de invenție butuc de roată la bicicletă. Un an mai târziu, el a fondat "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs" (cu rulment de precizie fabrică de producție), împreună cu Karl Fichtel, un comerciant și finanțator. Apoi, așa cum astăzi, filozofia a declarat a fost de a asigura un avantaj tehnologic clar față de concurenți, atât în ceea ce privește calitatea produselor și inovare și în ceea ce privește serviciul clienți.
Produsele fabricate de SACHS sunt din materiale de înaltă calitate și reflectă stadiul actual al tehnicii, pentru înaltă performanță și fiabilitate. Acesta este motivul pentru care numeroase sau bine-cunoscute producători de automobile echipează vehiculele lor cu produse SACHS: In fiecare an, mai mult de 10 milioane de vehicule noi, echipate cu amortizoare Sachs si amortizoare rola de pe linia de producție. Mai mult decât atât, SACHS oferă ambreiaje de înaltă calitate pentru producătorii de echipamente originale și piața pieselor de schimb.

TRW Automotive

TRW Automotive

TRW Automotive - este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari. Cei mai importanți clienți ai companiei sunt VW, Renault (incluzând și Dacia), BMW, Ford, Daimler, Fiat, dar și Porsche, Rolls Royce sau Land Rover.
În anul 2014, firma a fost preluată de producătorul german de componente auto ZF Friedrichshafen.

Magnum Technology

Magnum Technology

Magnum Technology - include gama largă de amortizoare, arcuri de suspensie, arcuri cu gaz și elemente de asamblare.
Compania a acordat o atenție deosebită cerințelor de calitate și parametri tehnici înalte pentru piese de schimb, chiar și atunci când sunt utilizate în cele mai grele condiții. Ca rezultat, Magnum Technology a creat amortizoare care asigură confortul și siguranța condusului. Primirea feedback pozitiv de la clienții noștri, produsele Magnum Technology în amortizoare pentru autoturisme, compania a decis să extindă oferta cu amortizoare pentru vehicule utilitare de șoc, și ca rezultat au creat amortizoare Magnum Technology Truck.

LESJÖFORS

LESJÖFORS

Lesjöfors Automotive - a început viața în 1675 ca o moara de fier, la doar câteva sute de metri de fabrica modernă de astăzi, fabricat în Suedia, folosind tehnologii moderne Lesjöfors produce cea mai mare gamă din lume de arcuri elecoidale auto.
Lesjöfors este una dintre cel mai mare si mai divers producător de arcuri pentru diverse grupuri,mari și mici, cum ar fi Volvo, Scania, JCB si Sony Ericsson.

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, Printr-un proces de inovare constantă, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală de know-how în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.