Oglinzi / lumini / geamuri / lămpi

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Robert Bosch GmbH

Robert Bosch GmbH

BOSCH Automotive Technology - fondată de către Robert Bosch GmbH. Bosch este unul dintre cel mai mare producător și furnizor de tehnologie auto și echipamente originale în vehicule la nivel global, Automotive Technology - Automotive Aftermarket acesta oferă clienților tehnologie, servicii de înaltă calitate. Principalele domenii de activitate sunt: piese de schimb și accesorii, echipamente de service, Bosch Car Service, formare și informare ESI [tronic].

Magneti Marelli

Magneti Marelli

Magneti Marelli - este o companie internațională fondată în Italia, în 1919, sa angajat la proiectarea și producția de sisteme și componente hi-tech pentru sectorul automobilelor, printr-un proces de inovare constant, Magneti Marelli are ca scop optimizarea transversală în domeniul electronicii, în scopul de a dezvolta sisteme inteligente și soluții care să contribuie la progresul mobilității, conform unor criterii referitoare la durabilitatea mediului, siguranța și calitatea vieții la bordul vehiculelor. Magneti Marelli furnizează produse pentru principalii producători de automobile din Europa, America de Nord și de Sud cît și Asia.

HELLA

HELLA

Behr-Hella ca membru al celui mai mare grup comercial si de productie din lume,
ofera solutia completa pentru racirea motoarelor autoturismelor. Garantie pentru produsele lor este numele de marca HELLA, expert în managementul termic pentru autoturisme și camioane, cu mai mult de 6.000 de produse de calitate, în mai mult de 20 de grupuri care oferă o acoperire de piata competitivă!

VALEO

VALEO

VALEO - brand care ține de fabricarea și vânzarea de accesorii auto, piese auto, componente și încuietori pentru automobile (radiatoare, ambreiaje, lumini și alte lumini, demaroare și alternatoare, prize, capete Separatoare, distribuitori, bobine, relee, curele, șine, mecanisme și motoare ștergător seturi de încuietori, încuietori de aprindere, capac rezervor, corn, întrerupătoare și indicatori, termostate, termopan, pompe de apa, filtre de cabină. Afacerile în aftermarket sunt împărțite în două ramuri: primul este dedicat dealeri independenți, iar al doilea se va concentra pe piesele OE.

OSRAM

OSRAM

OSRAM - este numărul unu la nivel mondial în ceea ce privește aplicațiile de iluminat și furnizarea de piese originale de automobile pentru toți producătorii de automobile recunoscuți și faruri pentru autoturisme.

LIFT-TEK

LIFT-TEK

LIFT-TEK - Geamuri electrice care sunt realizate cu experiența și tehnologia dobândită prin activitatea de dezvoltare în comun cu mai mulți producători de automobile. LIFT-TEK are o gamă largă de modele, care sunt perfect adaptabile la cele mai multe vehicule.

PHILIPS

PHILIPS

Philips - fondată în 1891, Olanda la Eindhoven ca o fabrică de becuri. În prezent are birouri în 150 de țări, de producție în 28 de țări și are 122.000 de angajați. Compania a înregistrat 100.000 de brevete și drepturi de design. În portofoliul său are 10.000 de invenții.

TYC

TYC

TYC - producător de lumini, oglinzi, radiatoare și ventilatoare. În prezent dezvoltă, proiecteză și produce lumina LED pentru piața pieselor de schimb.

DEPO

DEPO

DEPO - fondat în 1977, începînd cu furnizor polonez de lumini și oglinzi.

CARTECHNIC

CARTECHNIC

CARTECHNIC - brandul fondat încă de la mijlocul anilor '90 de pe piață. Oferind clientului într-o alternativă la prețuri accesibile de calitate comparabilă cu brandurile existente următoarele produse de întreținere și service pentru motor, transmisie, sisteme hidraulice și uleiuri de aer condiționat, lămpi auto, produse de îngrijire auto, stergatoarele, baterii starter, vopsele și multe altele.