Uleiuri

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Castrol

Castrol

Castrol - ofera un sortiment foarte larg pentru garaje independente și magazine, benzinării și accesorii auto de vânzare cu amănuntul: uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, aditivi cu combustibil multiplu, frână și lichide hidraulice, lichide de racire, grăsimi, uleiuri pentru motociclete, motociclete de specialitate, cu barca și de mai jos.

SHELL

SHELL

Shell - prezintă calitatea uleiului de motor cu un element determinant nu numai pentru fiabilitatea vehiculelor, cît și pentru durata de viața a motorului. Prin urmare, se dezvoltat uleiul de motor de calitate ce demontrat numai bune oportunități tehnice, de cercetare și de finanțare, precum și o experiență considerabilă.

Mobil

Mobil

Mobil 1 - brand al grupului ExxonMobil lider pentru uleiurile de motor sintetic din lume și alte uleiuri de motor. Astăzi ExxonMobil găsim în cele mai multe țări ale lumii și sunt cel mai bine cunoscute branduri găsim: Exxon, Esso și Mobil.

TOTAL

TOTAL

TOTAL - al patrulea mare producător de petrol și gaze din lume, prezent în mai mult de 130 de țări. Noi oferim motor, de transmisie, compresor, uleiuri hidraulice, TOTAL și alte produse.

ELF

ELF

ELF - începînd cu o istorie din 1939, în prezent brand din grupul TOTAL, în portofoliul lor găsim produse diferite: de lubrifianți și petrol pentru toate vehiculele.

MOTUL

MOTUL

Motul - o companie cu 160 de ani de experiență axat pe producția de lubrifianți și de lubrifiant, într-un mod care nimeni altcineva nu ar fi. devotamentul Motul descompune în limite mai mult de 100 de țări și creează o adevărată artă, măiestria că numai unitatea de înțelepciune și experiență poate crea, măiestria care nu se sprijină, măiestria pe care este mereu în evoluție.

Comma

Comma

Comma Oil & Chemicals Ltd - este o companie axată pe deservirea clienţilor săi din piaţa auto globală. Suntem un producător şi furnizor de talie mondială, de lubrifianţi auto şi substanţe chimice pentru autoturisme şi vehicule comerciale.