Rulmenți roată

Autoturisme

În prezent, oferta noastră este formată din peste 750.000 de articole din 170-locații de la cei mai mari furnizori mondiali. Această ofertă se extinde în mod constant pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri de afaceri.

Înapoi spre gamă
Ruville

Ruville

RUVILLE - membru a Grupului Schaeffler, este mereu în contact cu producătorii de automobile din întreaga lume, timp de 90 de ani, RUVILLE a urmărit această aspirație, stabilirea reputației sale ca specialist de renume și lider în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial.

SKF Group

SKF Group

SKF Group - înca din anul 1907 este principalul furnizor global de produse, soluții și servicii în rulare rulmenți, mecatronică și sisteme de lubrifiere. Puterea fundamentală este abilitatea de a dezvolta în mod continuu noi tehnologii - apoi le folosesc pentru a crea produse care oferă avantaje competitive pentru clienți.

Febi Bilstein

Febi Bilstein

Febi Bilstein - este unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale pentru piața pieselor de schimb din lume.

SNR

SNR

SNR - este un producător important în lumea automobilelor. Majoritatea vehiculelor din Europa de astăzi sunt echipate cu tehnologie NTN-SNR. În gama lor găsim noi roți de transmisie, rulmenti, curele, distribuția completă și altele.

BTA

BTA

BTA - cuprinde următorele produse: rulmenți, rulmentți pentru cutiile de viteze, arborele de antrenare, cruce cardanică, garnituri, arbori cotiți, arbori cu came și alte etanșari în întreaga Europă, pentru automobilele și camioanele americane din Asia.

KANACO

KANACO

KANACO - este un brănd exclusivist care oferă seturi de rulmenți, pentru vehiculele asiatice. Calitate premium de la cei mai importanți producători japonezi (NSK, Nachi, NTN, Koyo).

OPTIMAL

OPTIMAL

OPTIMAL - produce seturi de rulmenți pentru roți, piese de frână, piese de direcție și suspensie (pentru pasageri și vehicule comerciale), amortizoare, pompa de apă, asamblare idler și altele.

FAG

FAG

De peste 120 de ani Grupul Schaeffler, cu marca FAG, sunt unul dintre cei mai importanți producători de rulmenți cu precizie de rulare pentru industria auto, inginerie și industria aerospațială. Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume și, cu aproximativ 170 de locații în mai mult de 50 de țări, are o rețea mondială de locații de producție, instalațiile de cercetare și dezvoltare.

INA

INA

INA - membru al Group Schaeffler furnizor de piese de schimb la automobile și mașini industriale la nivel mondial. Cea mai înaltă calitate, tehnologie remarcabilă, și capacitatea de inovare puternică reprezintă baza pentru un succes durabil al Grupului Schaeffler. Grupul Schaeffler are o contribuție esențială la "Mobilitate pentru mâine", cu componente de înaltă precizie și sisteme în aplicații de motor, transmisie și șasiu precum și soluții de rulare și rulment cu bile pentru un număr mare de produse industriale.